Schoolplein natuurlijk inrichten

Wilt u meer weten over schoolplein natuurlijk inrichten? Dan bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij helpen u bij ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van uw schoolplein. Daarbij richten wij het plein zo natuurlijk mogelijk in. Kies bijvoorbeeld voor speelbosjes, boomstammen of een interactieve moestuin. Liever iets om op te klauteren? Allgroen bv verzorgt de aanleg én inspectie van uw speeltoestellen. Daarbij kan onze Spelen-2-Ster Inspecteur uw toestellen keuren op veiligheid. Zijn er eventuele veiligheidsrisico’s? Dan verhelpen we die meteen.

Met Allgroen bv is uw schoolplein duurzaam én toekomstbestendig. Meer weten over de mogelijkheden voor de aanleg van een groen speelplein? Kom daarvoor in contact met onze specialistische medewerkers.

Daarom kiest u voor Allgroen bv

Wij zijn veel meer dan een hoveniersbedrijf. Wij specialiseren ons naast groenwerk namelijk ook in grond- en infrawerk. Voor de aanleg van sierbestrating, leidingen, kabels en verlichting bent u bij ons aan het goede adres. Onze ervaren medewerkers, waaronder gediplomeerde hoveniers, European Tree Workers, stratenmakers, chauffeurs, calculators, zorgen voor een efficiënte dienstverlening. Een goede dienstverlening die u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Allgroen bv neemt veel werk voor u uit handen en komt graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. We kijken dan direct wat er allemaal mogelijk is. U profiteert bij ons van een aantrekkelijk tarief, flexibele dienstverlening en goede projectbegeleiding.

Schoolplein natuurlijk inrichten

Gaat u voor speelbosjes, boomstammen, speeltoestellen of een moestuin? Of wilt u vijverpartijen, straatwerk, grasvelden, verlichting in de schooltuin opnemen? We komen graag met u in contact voor de mogelijkheden in uw situatie. We helpen u om uw schoolplein natuurlijk inrichten. Vertrouw op de goede kwaliteit van ons veelzijdige bedrijf. Wist u dat u via onze website nu heel eenvoudig een offerte kunt opvragen? Geheel vrijblijvend! Vraag deze vandaag nog op. Dan weet u vooraf precies waar u aan toe bent.