Schoolplein ontwerpen

Een nieuw schoolplein ontwerpen? Allgroen bv is uw partner in ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij realiseren al tientallen jaren schoolpleinen en plantsoenen in Zuid-Holland. Ons veelzijdige bedrijf is expert in groen en neemt diverse disciplines uit handen. Denk aan het aanleggen van (nieuw) straatwerk, kabels, leidingen, groenvoorziening en het transporteren grond.

Wij weten als geen ander wat er bij uw project allemaal komt kijken. Bij ons profiteert van gedegen advies, een uitstekende service en bovenal een professioneel resultaat. Bent u geïnteresseerd? Geef uw opdracht vandaag nog aan ons door.

Veilig buitenspelen, het hele jaar door

Allgroen bv heeft vakbekwaam personeel in dienst die de gewenste speeltoestellen voor u plaatst. Hiernaast is veiligheid ook een belangrijk aspect bij het aanleggen van een nieuw speelplein. Wij hebben een gecertificeerde inspecteur (spelen 2-ster) in dienst die materialen en ondergronden controleert en daarbij de risico’s in kaart brengt. Met de dienstverlening van Allgroen bv is uw speelplein niet alleen tiptop verzorgd, maar ook veilig!

Uw speelplein voldoet aan de wettelijke normen wanneer u kiest voor de uitvoering en controle van ons allround bedrijf. Onze vakmensen voorzien u graag van advies bij ontwerp, inrichting en veiligheid.

Kies voor een groen speelplein

Allgroen bv wil een goede basis leggen voor de ontwikkeling van het kind. Uit onderzoek is gebleken dat een groen speelplein het welzijn en de concentratie van kinderen bevordert. Bovendien stimuleert een groen speelplein ook de sociale vaardigheden van kinderen. Voor de aanleg van groene bosjes, grasvelden, boomstammen, bostuinen of moestuinen, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres.

Ook helpen wij u verder met sierbestrating, verlichting, toevoegen van bankjes of picknicktafels, vijvers. Al meer dan 39 jaar staan wij klaar voor verschillende scholengemeenschappen. Bent u de volgende die wij mogen verwelkomen?

Schoolplein ontwerpen

Allgroen helpt u verder met schoolplein ontwerpen. Of u nu over een groot of klein plein beschikt, we komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Geef uw opdracht aan ons door middels ons online formulier.

Wij doen u dan een passend voorstel én maken en een afspraak om bij u langs te komen op school.