Tuin ontwerp school

Een tuin ontwerp school laten maken? Allgroen bv zorgt voor een professionele tuintekening, goede werkvoorbereidingen, een deskundig resultaat én wij zorgen voor periodiek onderhoud van uw schooltuin. Zo is de tuin het hele jaar door tiptop verzorgd. Wij helpen al meer dan 39 jaar diverse scholengemeenschappen geholpen met ontwerp en realisatie van schoolpleinen. En bieden u dan ook een uitstekende projectbegeleiding aan.

We beschikken over gediplomeerde hoveniers, boomverzorgers, chauffeurs, stratenmakers, calculators en uitvoerders. En gaan graag voor u aan de slag met een creatief tuinontwerp. Meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Geef uw aanvraag door via ons online formulier. Wij doen u dan een passend voorstel.

Tuin ontwerp school mogelijkheden

Allgroen bv is uw graag uw partner voor het plaatsen van bostuinen, moestuinen, speelbosjes, grasvelden, boomstronken en speeltoestellen. Hiernaast voorzien wij u van (sier) bestrating, verlichting, kabels en leidingwerk en vijvers. Uiteraard maken we een creatief tuin ontwerp op maat, waarbij de werkzaamheden duidelijk worden uitgelegd. U geniet van één vaste contactpersoon die al uw vragen tijdens het project beantwoord.

Wilt u een duurzaam en groen schoolplein aan laten leggen? Kies voor een deskundige uitvoerder. Allgroen bv brengt ieder project tot een goed einde.

Is uw speelplein veilig?

Voldoen uw speeltoestellen aan de wettelijke norm? Ook voor een veiligheidscontrole kunt u ons inschakelen. Onze spelen 2-ster instructeur controleert uw speeltoestellen om hierop een passend advies voor te schrijven over hoe u de veiligheid kunt verbeteren. Wij kijken naar ondergronden, materiaalgebruik en algehele veiligheid. Op het moment hebben wij vier medewerkers in dienst met het certificaat Inspecteur Spelen-Basis. Zij zijn in staat om de speeltoestellen te repareren of te herstellen. Houd uw speelplein veilig dankzij onze kennis en vaardigheden!

Tuin ontwerp school. Nu een prijs opvragen

Voor een tuin ontwerp school kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Vul daarvoor ons online formulier in. Wij doen u graag een passend voorstel.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.