Tuinaanleg school

Bent u op zoek naar een deskundige speler voor tuinaanleg school? Al meer dan 35 jaar houdt Allgroen bv zich bezig met aanleg van (openbaar) groen en infrawerk. Daarvoor kunt u onder andere denken aan het aanleggen van stadsparken, plantsoenen, wegbermen en bedrijfstuinen. Ook bij scholengemeenschappen zijn we dagelijks aan het werk.

Zo kunnen wij uw schoolplein renoveren, opnieuw inrichten, onderhouden of herstellen. Wilt u nieuwe speeltoestellen laten aanleggen? Onze vakkundige medewerkers helpen u uiteraard snel verder.

Op het moment zijn veel scholen aan het vergroenen. Wilt u de mogelijkheden ontdekken voor een groen schoolplein? Kom daarvoor met ons in contact door ons online formulier in te vullen. Vervolgens bekijken we graag de opties die geschikt zijn voor uw schoolplein.

Wat komt er kijken bij tuinaanleg school?

U geniet bij ons veelzijdige bedrijf altijd van aantrekkelijk geprijsde materialen, een zeer flexibele dienstverlening en een prachtig resultaat. Voorafgaande aan het project bespreken we uw voorkeuren en wensen. Op basis daarvan maken we een passend tuin ontwerp. Hierbij worden de geplande werkzaamheden uiteengezet. Zo weet u altijd goed waar u aan toe bent.

Na akkoord plannen we een datum met u in waarop de werkzaamheden gestart kunnen worden. Uiteraard stopt onze service niet na de uitvoering. Wij bieden u altijd een goede nazorg. Ieder half jaar een onderhoudsbeurt voor uw nieuwe (school)tuin? Of liever ieder jaar?

Wij stemmen tuinonderhoud geheel af op uw wensen. Hoe fijn is dat.

Vergroen het schoolplein met Allgroen bv

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat groen de concentratie en het welbevinden van mensen bevordert. Groen heeft ook een positief effect op kinderen. Zo stimuleert de sociale vaardigheden en de natuurlijke nieuwsgierigheid. Met een groen speelplein kunt u het buitenspelen bevorderen en het welbevinden van kinderen verbeteren.

Allgroen bv komt graag met u in contact over de verschillende opties die wij hiervoor aanbieden.

Tuinaanleg school

Laat uw nieuwe tuin aanleggen door een partner met vakkundige expertise én kennis. Allgroen bv biedt u vooraf een vrijblijvende offerte aan zodat u de totale kosten snel inzichtelijk krijgt. En u een wel overwegende beslissing kunt nemen voor tuinaanleg school.

Vul daarvoor ons online formulier in. En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.