Tuinman Dordrecht

Zoekt u een tuinman Dordrecht voor scholen, bedrijfstuinen en woningcorporaties? Dan bent u bij Allgroen B.V. aan het juiste adres. Voor al het zakelijke tuinonderhoud zijn wij uw partner bij uitstek binnen de Drechtsteden, Rotterdam en Noord-Brabant.

Naast zakelijk tuinonderhoud voorzien wij uw tuin ook graag van een duurzame hemelwaterafvoer, bestrijden we invasieve onkruidsoorten en adviseren we u waar nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie! We helpen u graag.

Specialistische groen- en boomverzorging

Al meer dan 35 jaar is Allgroen B.V. hét bedrijf voor grootschalig en kleinschalige tuin aanleg &
-onderhoud. Hieronder valt bijvoorbeeld het aanleggen van speelvoorzieningen, het onderhoud aan parken of voortuinen van woningcomplexen. U kunt ons hier altijd voor inschakelen!

Boomverzorging is een specialisme apart. Ons bedrijf heeft een European Tree Worker (ETW) in dienst die de kneepjes van het vak als geen ander kent. Hij bepaalt bijvoorbeeld welke snoeimethode het beste past bij het type boom, maar detecteert ook of de boom ziek is. Op deze manier bepaalt de ETW welk behandelplan er nodig is.

Tuinman Dordrecht
Tuinman Dordrecht

Invasieve onkruidsoorten verwijderen

Onze organisatie draagt zorg voor onderhouden van openbare en publieke ruimte, door het onkruidvrij te houden. Niet iedereen investeert in duurzame onkruidbestrijdingsmethoden. Wij wel! Het is belangrijk dat de grond en het groen er om heen niet wordt aangetast. Dankzij de heet watermachine en borstelmachine kunnen wij er voor zorgen dat we lastige onkruiden voor een langere tijd tegengaan.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Wilt u meer weten over het inschakelen van een tuinman Dordrecht? Voor al het zakelijk onderhoud en tuinaanleg staan wij voor u klaar. Goed om te benoemen is dat we ook particuliere klussen aannemen. Vraag meer informatie aan! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Via LinkedIn houden we u op de hoogte van onze bijzondere projecten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.