Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Verticaal draineren

Zoekt u meer mogelijkheden om te draineren? Naast horizontaal draineren is verticaal draineren ook een goede optie om de afwatering op uw terrein te verbeteren. Allgroen bv is een betrouwbare partner op het gebied van infra, grond en groen. We helpen u graag bij het verbeteren van de afwatering op uw perceel. Denk bijvoorbeeld aan effectieve oplossingen om overtollig regenwater op te slaan en af te voeren. Verticale drainage kan daarbij helpen.

We ontwerpen een systeem op maat om het water bij veel regenval eenvoudig af te laten vloeien. Omdat ieder project anders is, kijken we graag per situatie wat mogelijk is. Daarbij bieden we tevens de mogelijkheid aan om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een adviseur. Hij komt bij u langs om de situatie in kaart te brengen en een prijs op maat af te geven voor het verticaal draineren van uw tuin of gebied. Maak vandaag een afspraak via onze site wanneer u interesse heeft in onze afwateringsmogelijkheden.

Verticaal draineren

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Waarom is draineren een goed idee?

Draineren is nodig om water op te vangen en het goed door te laten stromen naar de bodem of via het riool. Bij sommige tuinen is de afvoermogelijkheid beperkt, waardoor er plassen ontstaan. Deze plassen brengen schade aan elektriciteit, buizen, planten en straatwerk. Vooral bij hevige regenval kan het in sommige situaties zo zijn dat het riool is overbelast. Er ontstaan dan problemen en het water kan niet weg. Met verticale drainage lost u dit probleem moeiteloos op. Eveneens werkt verticale drainage sneller, omdat het grondwater recht de bodem in kan verdwijnen. Daarmee wordt ook het inklinkproces van de grond bespoedigd.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Een vraag stellen over verticaal draineren

Wanneer u interesse heeft om verticaal draineren toe te passen, laat een adviseur van Allgroen bv u dan verder helpen. Soms is horizontale drainage namelijk een betere optie. Plan vandaag nog een afspraak in met een medewerker van Allgroen bv om meer te weten te komen over verticaal draineren en meteen een prijs op maat te ontvangen. Volg ons ook op social media!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.