Vijver aan laten leggen

Al het werk omtrent een vijver aan laten leggen nemen als professionele groenvoorziener voor u uit handen. U hoeft uw handen dus niet vies te maken. Wanneer u ook de hulp van vakbekwame hoveniers wel kunt gebruiken, horen wij dat bij Allgroen bv graag. Bij het aanleggen van een goedwerkende vijver, komt namelijk veel kijken. En we snappen het als u er zelf niet helemaal uitkomt. U moet niet alleen nadenken over de juiste vijverplaats in uw tuin of openbare ruimte, maar voldoende zuurstof, een pomp, de beplanting, de afwatering, het aanzicht en het einddoel zijn net zo belangrijk. Wenst u bijvoorbeeld een siervijver, natuurlijke vijver, zwemvijver of levendige vijver? Allemaal factoren waar we u over moet nadenken en waar wij u graag over adviseren.

Wenst u meer te weten te komen over ‘vijver aan laten leggen’ in uw tuin of in de openbare buitenruimte? Allgroen bv helpt tuineigenaren en zakelijke opdrachtgevers bij het ontwerpen en aanleggen van grote en kleine vijvers. Kom voor een prijs op maat met ons in contact.

Van siervijver tot levendige vijver

Wellicht wenst u een levendige vijver, die voldoende schuilplaats moet bieden aan kleine dieren en amfibieën. Dan zullen wij een totaal andere vijver plaatsen dan wanneer uw vijver enkel als siervijver moet dienen. Wat uw wensen voor een vijver ook zijn, we helpen u met een doordacht plan. En dat begint al bij een goed ontwerp. U ontvangt een duidelijke bouwtekening, nog voordat u meteen ergens aan vast zit.

Tevens heeft ons personeel uitgebreide groenkennis, waardoor we u ook uitstekend adviseren over de juiste soorten beplanting, half verhardingen, verlichting, afwatering, bodembedekkers, bomen en nog veel meer. Allgroen bv beschikt over een team van meer dan 45 medewerkers, waaronder vakkundige boomverzorgers, stratenmakers, hoveniers, grondwerkers, machinisten, chauffeurs, uitvoerders, calculatoren en planners. Daarmee is uw vijverproject dus in de beste handen.

Vijver aan laten leggen

Wenst u snel achter de kosten te komen voor ‘vijver aan laten leggen’. Onze calculatoren berekenen graag de totale prijs voor uw ideale vijver aan u door. Vraag daarom via dit formulier op onze website een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u precies wat het kost om uw vijver door de vakmensen van Allgroen bv te laten plaatsen.

Allgroen bv is een ISO-9001 en VCA gekeurd groen, grond en infrabedrijf. Wij helpen u snel verder op het gebied van tuinaanleg, groenaanleg en vijveraanleg. Ontdek meer over onze organisatie op onze website.