Vijver laten aanleggen

Op professionele wijze een vijver laten aanleggen? Bij Allgroen bv is uw opdracht in de beste handen. Wij zijn al meer dan 38 jaar uw groenvoorziener in de openbare ruimte. Niet alleen voor zakelijke opdrachtgevers mogen we iedere dag aan de slag, juist ook tuineigenaren helpen we met het aanleggen van de ideale vijver. Een natuurlijk gevormde vijver, een vijverbak (langwerpig, vierkant of rond) en een zwemvijver. Het is allemaal mogelijk bij Allgroen bv.

Wenst u eens kennis te maken met ons bedrijf? Vul dan ons online contactformulier in op de website. Wij nemen dan persoonlijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Liever eerst ontdekken wat ‘vijver laten aanleggen’ bij Allgroen bv kost? Vul dan dit formulier in om meteen een prijs op te vragen.

Vijver laten aanleggen: uw mogelijkheden

Groot, klein, langwerpig, vierkant of natuurlijk. Het kan allemaal bij Allgroen bv. Wij focussen op uw tuinwensen. Zelfs zwemvijvers zijn bij ons mogelijk. We beschikken over een gedegen team van professionele hoveniers, boomverzorgers, ontwerpers, calculatoren, uitvoerders en stratenmakers om uw tuinwensen werkelijkheid te maken. U ontvangt te allen tijde een deskundig ontwerp van uw ideale vijver. Zo weet u meteen waar u aan toe bent bij Allgroen bv.

Tevens adviseren wij u graag over in het bijzonder plaatsing, verlichting, afwatering, bestrating, beplanting van uw vijver. En helpen we u bij de verdere inrichting van uw tuin of buitenruimte. Ook andere onderdelen zoals fonteinen, kunstwerken en/of pompen plaatsen we. Daarmee bent u dus van alle gemakken voorzien.

Allgroen bv is een VCA en ISO-9001 gecertificeerd groenbedrijf. Daarbij nemen wij veel werk omtrent calculatie, planning en uitvoering voor u uit handen.

Vrijblijvende offerte opvragen

Een vijver in de openbare ruimte of gewoon bij u thuis laten plaatsen? Schakel de hulp in van onze vakmensen. Wanneer u graag inzicht wilt in de totale kosten voor het aanleggen van uw vijver, vult u dit online formulier in. Binnen 7 werkdagen ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreide offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Laat ons u vandaag nog verder helpen en kom met ons in contact.