Vijver uitgraven

Wilt u een vijver uitgraven? Dan komt de hulp van Allgroen bv goed van pas. Wij helpen u bij het professioneel uitgraven van uw ideale vijver. Rechthoekig, rond of vierkant. Of wellicht doorlopend in heel uw achtertuin. Naast het aanleggen van vijvers in particuliere achtertuinen, leggen wij ook vijvers aan in de openbare ruimte. Op plantsoenen, in binnentuinen en bij bedrijfstuinen plaatsen we deskundige vijvers. Ook als u enkel onze hulp wilt inschakelen bij het uitgraven.

Snel meer te weten komen over ‘vijver uitgraven’? Allgroen bv beschikt over een eigen machinepark met meer dan 50 specialistische machines, waaronder grote en kleine graafmachines. Vraag vandaag uw prijs op door ons online informatieformulier op de site in te vullen. En geniet van een voordelig tarief voor het inhuren van materieel en mankracht.

Vijver aanleggen. Uw mogelijkheden uitgelicht

Met de aanleg van een vijver komt veel kijken. Allereerst is er de optie voor een vijver bak. U kunt er echter ook voor kiezen om de vijver met natuurlijke oevers aan te leggen. Tot slot is het ook mogelijk om zwemvijvers te plaatsen. Dat is een vijver met een zelfreinigend ecosysteem, waar u gewoon in kunt zwemmen. Vaak wordt er gekozen voor een unieke combinatie waterplanten en bacteriën die de zwemvijver reinigen. Optioneel voegt u zelf de gewenste vissen toe.

Naast het uitgraven en plaatsen van de vijver, helpt Allgroen bv bij de aanleg van watergoten, drainagebuizen en een pomp. Eventueel werkt u de vijver af met sfeerverlichting en een goede combinatie waterplanten.

Wilt u eens persoonlijk advies voor het laten plaatsen van een mooie siervijver in uw tuin? Kom dan met ons in contact via de website. We helpen u graag verder.

Vijver uitgraven. Nu in contact komen

Kom in contact met ons groen, grond en infrabedrijf en geniet allereerst van een zeer flexibele dienstverlening. Snel uw project tot een goed einde brengen? Allgroen bv staat voor u klaar met een team van maar liefst 45 medewerkers. Dankzij ons digitale planningssysteem is uw project snel in te plannen en uit te voeren. Wenst u ook op korte termijn uw vijver uit te graven? Allgroen bv helpt u in heel Zuid-Holland.

Vul dit formulier in om in contact te komen en ontvang binnen 7 werkdagen een offerte op maat.