Waterleiding aanleggen

Een nieuwe waterleiding aanleggen? Dan komt de hulp van onze vakbekwame hoveniers goed van pas. Bij het aanleggen van een waterleiding rondom uw woning of perceel, komt veel werk kijken. De grond moet uitgegraven worden, waarbij er geen andere leidingen geraakt mogen worden. Vervolgens moet de waterleiding worden vervangen of nieuw worden aangesloten. De expertise van ons groen, grond en infrabedrijf is nodig om het project tot een goed einde te brengen.

Wanneer u graag een betrouwbare partner inschakelt voor de aanleg van een waterleiding, schakelt u Allgroen bv in. Wij komen in heel Zuid-Holland uw waterleidingen in de tuin vervangen. Kom voor meer informatie over een ‘waterleiding aanleggen’ met ons in contact via de website. En vul voor een vrijblijvende prijsopgave voor uw project dit formulier op de website in. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen een prijs op maat toe via de e-mail.

Voor nieuw groen, grond en infrawerk

Naast het aanleggen van waterleidingen, zorgen we ook voor kabels en riolering. Een waterleiding kan ook in het verlengde van een drainagesysteem nodig zijn. Daarbij worden speciale afwateringsbuizen in de grond geplaatst, die de doorstroming van regenwater in de bodem bevorderen. Daardoor ontstaan er geen plassen meer boven het wegdek.

Wilt u de waterleiding combineren met een drainagesysteem? Kom dan in contact met de medewerkers van Allgroen bv die u daar graag over adviseren. Naast leidingwerk, plaatsen wij ook schuttingen, vlonders, damwanden, bestrating, hekwerk, beplanting en verlichting. Alles om uw tuin om te toveren tot een fijne leefomgeving.

Allgroen bv is uw partner voor waterleiding aanleggen!

Ontdek binnen enkele werkdagen uw mogelijkheden op het gebied van waterleiding en/of drainage. En kom met ons in contact via het contactformulier op onze website. We sturen u dan meer informatie over onze oplossingen in de tuin én een vrijblijvende prijsopgave. Zo is alles van tevoren voor u inzichtelijk.