Waterpartijen

Waterpartijen succesvol plaatsen en/of onderhouden? Dan komt de hulp van een betrouwbare groenpartner zeker goed van pas.

Waterpartijen zoals vijvers, wadi’s, sloten of waterornamenten worden dagelijks geplaats voor een diverse klantengroep uit Zuid-Holland.

Het komt namelijk steeds vaker voor dat mensen wateroverlast ervaren in de tuin of in de openbare ruimte. Daarbij speelt de verandering van het klimaat een belangrijke rol. Er valt namelijk steeds meer water in korte tijd.

Vanzelfsprekend helpen waterpartijen u bij het effectief opslaan van overtollig (regen)water. Een deskundige aanleg en hoogwaardige kwaliteit door Allgroen bv is daarbij gegarandeerd. Als groen, grond en infrapartner mogen we namelijk de ISO-9001 certificering dragen.

Wilt u de kosten ontdekken voor het aanleggen van één van onze wateroplossingen? Kom dan via dit online formulier met ons in contact.

Waterpartij op maat laten plaatsen

Bij alle soorten waterpartijen komen er andere productspecificaties kijken. Ook spelen uw eigen wensen een rol.

We kijken als uitvoerder daarom graag naar de mogelijkheden op maat. Zo wordt er van tevoren een gedegen ontwerp gemaakt en worden de werkzaamheden in kaart gebracht. Zo weet u als opdrachtgever meteen wat er precies wordt uitgevoerd, hoelang we daar mee bezig zullen zijn en hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Natuurlijk stoppen onze goede zorgen daarna niet. We zijn als groenpartner namelijk ook inzetbaar voor het dagelijkse groenonderhoud.

Vijveronderhoud, verwijderen van kroos, plaatsen van duikers en het maaien van de waterkanten behoort ook tot onze mogelijkheden. Nazorg is namelijk altijd een extra service na de succesvolle aanleg van uw waterpartij.

Waterpartijen nu opvragen bij Allgroen bv

Wanneer u meer te weten wilt komen over één of meerdere waterpartijen (voor in de tuin, bij uw school, in de bedrijfstuin of in de openbare ruimte), neemt u contact op met Allgroen bv.

Dat doet u door dit formulier op de website in te vullen. Onze medewerkers nemen dan binnen 7 werkdagen contact met u op.