jubileum Allgroen

35 jaar: Wat een avontuur!

Dit jaar vieren we jubileum Allgroen. Al 35 jaar mogen we met veel plezier groen, grond en infrawerken uitvoeren in de groene buitenruimte. Daar zijn we niet alleen heel dankbaar voor, maar ook heel erg trots op.

We hebben op 23 juni 2017 ons jubileum dan ook uitgebreid met u gevierd! Hartelijk dank dat u er bij was op deze speciale dag.

Jubileum Allgroen | Voor 1 dag voor iedereen geopend

Op vrijdag 23 juni 2017 was het gehele terrein van Allgroen bv geopend voor bezoekers. Klanten, samenwerkende partners en belanghebbenden konden een glimp opvangen van alles wat met Allgroen bv te maken had. Zo kon u onze gloednieuwe bedrijfsfilm bewonderen, waren er vele verschillende eetkraampjes en was er genoeg te doen voor de kinderen. Lekker schieten op de schietbaan of springen in het springkasteel. Er was een super-de-luxe catering en een open bar. Ruime keuze uit pizza, luxe hamburgers en zelfs ijs. Allgroen bv had het allemaal.

Via de rode loper kwam u het terrein op en kreeg u een goede indruk van het materieel van ons machinepark. Via de rode loper kon u direct de kantine betreden of rondlopen op het terrein. Om zo de eetkraampjes te bewonderen en te genieten van de muziek.

Als het goed is heeft u via deze route ook onze primeur kunnen zien,  namelijk de eerste hybride autolaadkraan in de regio!

Hybride autolaadkraan

Heeft u onze hybride autolaadkraan bewonderd? Allgroen bv is het eerste bedrijf in de Drechtsteden met een hybride autolaadkraan. Een echte primeur, die we graag tentoonstelden op de open dag. De laadkraan is zeer energiezuinig en verbruikt daarbij geen uitlaatgassen. Allgroen bv zet zich graag in voor een duurzame groene buitenruimte!

Jubileum Allgroen bv

Op 2 mei 1982 zag Allgroen bv het levenslicht. Gestart als kleine lokale hovenier, inmiddels uitgegroeid tot een groot professioneel bedrijf met maar liefst 40 medewerkers. En we groeien nog steeds! Van complexe infrastructurele projecten tot het aanleggen van een kleinschalige tuin. We voeren het graag voor u uit!

Wist u dat we ook speciale ETW’ers in dienst hebben? Onze European Tree Workers weten alles op het gebied van boomverzorging. Van het veilig snoeien tot aan het ontdekken van ziektes. Daarnaast inspecteren en repareren we ook speeltoestellen, leggen we tuinen aan, bestraten we plantsoenen en leggen we afvoer en riolering aan. En we doen nog veel meer! Zo hebben we een geheel eigen machinepark in beheer. Hier kunt u heel eenvoudig een machine huren (inclusief bestuurder). We adviseren u graag over de mogelijkheden van ons materieel.

Meer weten over Allgroen bv? Vraag vrijblijvend meer informatie op of bel direct via: 078 – 61 62 837.

jubileum Allgroen
jubileum Allgroen
jubileum Allgroen
jubileum Allgroen

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant