Controle speeltoestellen

Wanneer u op zoek bent naar controle speeltoestellen, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Tientallen scholengemeenschappen en gemeenten zijn gebaat bij de inspectie van speeltoestellen door Allgroen bv. Onze medewerkers zijn namelijk volledig gecertificeerd om controles en reparaties uit te voeren aan uw speeltoestellen. Zo kunt u de veiligheid van uw speelplein garanderen aan bezoekers.

Allgroen bv helpt u snel verder met controle en reparatiewerkzaamheden aan uw speelplein. Indien gewenst nemen we ook renovatiewerk, aanleg en/of periodiek onderhoud voor u uit handen. Niet alleen besparen we u veel werk, maar ook tijd.

Laat uw speeltoestellen tijdig keuren om ongelukken te voorkomen. Vul daarom voor extra informatie ons online formulier in. U kunt hierbij tevens direct een offerte op maat opvragen.

Veilige speelplaatsen

Bij speelplaatsen is het van groot belang dat deze veilig toegankelijk zijn voor bezoekers. De Nederlandse speeltoestellen moeten voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen om letsel bij mensen te voorkomen. De medewerkers van Allgroen bv zijn in het bezit van diepgaande kennis over de gestelde normen. Wij kunnen u hier passend in adviseren.

Wanneer u schade opmerkt aan uw speeltoestellen kunt u ons inschakelen. Weersomstandigheden, vandalisme of slijtage kan de kwaliteit van uw toestellen aantasten. Wij sturen een professionele inspecteur die uw toestellen komt controleren. De medewerker brengt een advies uit met eventuele reparatiewerkzaamheden. Allgroen bv is tevens gecertificeerd om de herstelwerkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u meer doen aan uw speelplaats? Allgroen bv helpt u verder bij boomverzorging, aanleg van groenbestekken, bestrating of het plaatsen van leidingen en kabels. Kortom: alles op het gebied van groen, grond en infrawerk!

Controle speeltoestellen – Allgroen bv

Schakel ons in voor controle speeltoestellen. U weet dan meteen waar u aan toe bent. Ontvang van ons professioneel advies over de status en veiligheid van uw toestellen. En maak van uw speelplein weer een plek om van te genieten.

U kunt via de website eenvoudig een offerte op maat opvragen. En maak een afspraak voor een inspectie.