Inspectie speeltoestellen

Voor de ontwikkeling van het kind is buiten spelen ontzettend belangrijk. Veilig gebouwde speeltoestellen dragen daar aan bij. Voor inspectie speeltoestellen bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij dragen zorg voor de inspectie van al uw speeltoestellen, zodat deze aan de juiste normen voldoen. Zo houd u uw speeltuin veilig voor bezoekers. Bij Allgroen bv ontvangt u passend advies, een professioneel resultaat en een aantrekkelijk tarief.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor inspectie speeltoestellen bij Allgroen bv? Vul dan ons online informatieformulier in. Hier kunt u tevens direct een prijsopgave aanvragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Spelen-2 ster inspecteur

Als beheerder bent u verplicht dat uw toestellen blijven voldoen aan de wettelijke veiligheidsregels van speeltoestellen. Maar hoe zorgt u hiervoor?

Met de dienst ‘inspectie speelvoorziening’ van Allgroen bv ontvangt u een gecertificeerde Spelen-2 Ster Inspecteur. Deze controleert uw toestellen, beoordeelt de risico’s en brengt passend advies uit over de gebruikte materialen en ondergronden. Daarnaast heeft Allgroen bv medewerkers met een Spelen-Basis certificaat in dienst. Daarmee worden reparaties aan de toestellen direct uitgevoerd.

Met Allgroen bv bent u verzekerd van een veilige speelomgeving voor bezoekers. Niet alleen controleren wij uw speeltoestellen, ook voeren wij periodiek onderhoud uit. Reparaties, aanpassingen of verwijdering van toestellen nemen wij graag voor u uit handen.

Inspectie speeltoestellen

Openbare speelplaatsen krijgen niet alleen te maken met slechte weersomstandigheden, maar ook met langdurige slijtage door veel gebruik en soms zelfs met vandalisme. Ziet u daarom schade aan toestellen? En maakt u zich zorgen over de staat van uw speeltoestellen? Allgroen bv inspecteert uw speeltoestellen middels een deskundige inspecteur. Wij brengen daartoe de minpunten in kaart én voorzien u van gedegen advies over de status van uw speeltoestellen.

Tevens zijn wij in het bezit van de juiste machines om onderhoud aan uw speelplein uit te voeren. Wij geven u altijd een eerlijk advies uit over de mogelijke verbeteringen.

Dus bent u al met al benieuwd naar de mogelijkheden van Allgroen bv als uw inspecteur speelvoorziening? Vraag dan vandaag nog een prijsindicatie op voor een deskundige inspectie. Zo ontvangt u binnenkort extra informatie over onder andere onze werkwijze en eveneens een offerte op maat.