Keuring speeltoestellen scholen

Voor de keuring speeltoestellen scholen bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij beschikken over gecertificeerde medewerkers die de veiligheid van uw speelplein kunnen bewerkstelligen. Middels een inspectie en eventuele reparatiewerkzaamheden voldoet uw speelplein binnen aanzienlijke tijd aan de wettelijke veiligheidsregels. En is daarmee volledig veilig voor bezoekers. Jong en oud.

Allgroen bv draagt zorg voor de inspectie, aanleg, renovatie of onderhoud van al uw speeltoestellen. U ontvangt een vriendelijke service, deskundig resultaat en een aantrekkelijk tarief. Maak uw speelplaats weer veilig met de dienstverlening van Allgroen. En vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Zorg voor veilig gebouwde speelplaatsen

Bent u op zoek naar een partij die speeltoestellen kan aanleggen of onderhouden? Allgroen bv heeft meer dan 37 jaar ervaring in de groen, grond en infra sector. Onze expertise reikt ver. Van boomverzorging tot de aanleg van kabels en leidingen. Aanleg en onderhoud van speeltoestellen voeren wij voor vele klanten uit. Denk aan scholen en gemeenten.

In de openbare ruimten hebben speeltoestellen te maken met de wettelijke veiligheidsnormen, om schade en letsel aan kinderen te voorkomen. Allgroen heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst die volledig op de hoogte zijn van deze normen en eisen. Zoals een spelen-2 ster inspecteur en spelen-basis medewerkers. Daarmee kunnen wij u niet alleen van passend advies voorzien, maar zijn we bevoegd om reparaties of aanpassingen door te voeren.

Met de deskundigheid van onze medewerkers bent u als opdrachtgever immers verzekerd van een noemenswaardige kwaliteit van onze dienstverlening.

Keuring speeltoestellen scholen

Allgroen bv is concluderend volledig gecertificeerd om onveilige situaties te signaleren en deze te verhelpen. Eenmalig of middels een onderhoudscontract. Is de schade aan uw toestellen tevens zichtbaar? Bijvoorbeeld omdat weersomstandigheden, vandalisme of slijtage heeft plaatsgevonden? Schakel Allgroen bv in voor een snelle keuring en geschikte oplossing.

Wij hebben al met al de noodzakelijke gereedschappen en medewerkers in huis om uw speelplein tot in de puntjes te herstellen. Bent u daarom benieuwd naar de mogelijkheid die Allgroen bv op het gebied van keuring speeltoestellen kan bieden? Vul daarvoor dit formulier in. U ontvangt meer informatie over onze werkwijze en ontvangt eveneens een vrijblijvende prijsopgave.