Keuring speeltoestellen speeltuin

Een keuring speeltoestellen speeltuin uit laten voeren door een specialist? Allgroen bv heeft de juiste vakmensen in dienst om uw speeltoestellen te controleren. We letten daarbij in het bijzonder op de veiligheid voor de (meestal jonge) gebruikers. Ook bekijken we diverse randzaken van de speelplaats zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van een stevig hekwerk, een zachte ondergrond en hoe het is gesteld met de toegankelijkheid. Allgroen bv is de partij om u hierin te adviseren en dergelijke verbeteringen snel uit te voeren. Binnen de kortste keren is uw (openbare) speeltuin weer veilig voor alle bezoekers.

Naast de controle van speeltoestellen, focussen wij ons ook op het aanleggen en onderhouden van speeltoestellen. Zo voldoet uw speeltuin volledig aan de juiste wet- en regelgeving en alle relevante normen. Ook deskundig advies ontvangen over uw speelplaats? Kom dan snel in contact met Allgroen bv via de website.

Wij zijn volledig gecertificeerd om uw speeltuin te controleren

Allgroen bv heeft op het moment maar liefst vier medewerkers in dienst met het certificaat Inspecteur Spelen-Basis. Tevens is er een medewerker met een aanvullend certificaat Inspecteur Spelen-2 Ster. Daarmee zijn we als organisatie volledig in staat om onveilige situaties te signaleren en te verhelpen. Als opdrachtgever bent u dus verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening.

Naast controle en reparatiewerkzaamheden, is het ook mogelijk om nieuwe speeltoestellen of speelplaatsen volledig aan te laten leggen door Allgroen bv. U ontvangt daarbij een passend ontwerp, nauwkeurige calculatie en professionele uitvoering. Niet alleen als gemeente of school profiteert u van onze kwaliteit dienstverlening. Ook diverse organisaties en particulieren zijn gebaat bij het aanleggen van grote of kleine speeltuinen.

Kijk voor meer informatie over onze dienst ‘inspectie speelvoorziening’ en/of ‘groenaanleg’ op onze website.

Keuring speeltoestellen speeltuin: nu uit laten voeren

Meteen in contact komen om de keuring speeltoestellen speeltuin uit te laten voeren? Uiteraard helpen we u bij Allgroen bv met veel plezier verder. U profiteert tegelijkertijd van een eerlijk advies, vriendelijke service en flexibele dienstverlening. Vraag nu een offerte op voor uw keuring, gewoon via het formulier op de site. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen een uitgebreide offerte op maat.