Keuring speeltoestellen

Op zoek naar keuring speeltoestellen? Allgroen bv helpt u verder. Al vele jaren helpen wij scholengemeenschappen en gemeentes met onderhoud aan speelpleinen en speeltoestellen. Onlangs hebben wij onze medewerkers opgeleid tot inspecteurs en reparateurs.

Ons personeel is volledig gecertificeerd om de veiligheid van uw speelplein te kunnen waarborgen. Dankzij onze controle- en reparatiewerkzaamheden is uw speelplaats namelijk snel weer als nieuw.

Als bedrijf dragen wij zorg voor uw speelplaats. Inspectie, renovatie, aanleg of onderhoud worden voor u uit handen genomen. Allgroen bv heeft daarvoor het juiste personeel in dienst en beschikt bovendien over alle noodzakelijke machines die nodig zijn om de eventuele herstelwerkzaamheden uit te voeren. Zorg daarom ook voor een veilig toegankelijke speelplaats door uw speeltoestellen tijdig te laten keuren.

Meer ontdekken over onze tarieven voor keuring speeltoestellen? Vul ons formulier in voor een passende offerte op maat. Zo weet u immers direct waar u aan toe bent.

Keuring speeltoestellen. Uw veiligheid voorop

Het is belangrijk dat speeltoestellen veilig blijven voor bezoekers. Weersomstandigheden, vuurwerk, vandalisme of slijtage kan de veiligheid van uw speeltoestellen aantasten. Met een keuring van Allgroen bv heeft u snel inzichtelijk welke reparaties voor u mogelijk zijn. Alle speeltoestellen in Nederland hebben te maken met de wettelijke veiligheidsnormen om letsel bij bezoekers en kinderen te voorkomen.

Allgroen bv is dan ook op de hoogte van alle gestelde normen. En kan u hier passend in adviseren.

Voor groen, grond en infrawerk

Allgroen bv voert dagelijks werkzaamheden uit in de groene buitenruimte. Jaarlijks hebben wij honderden projecten op het gebied van groen, grond en infra. Van boomverzorging tot het aanleggen van kabels en leidingen. Grootschalige projecten voeren wij periodiek uit voor gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, (zorg)instellingen en meer. Met een kantoor in Dordrecht zijn we iedere dag met veel plezier actief voor tal van klanten!

Ja, ik heb interesse in keuring speeltoestellen

Allgroen bv is volledig bevoegd om uw toestellen te keuren en reparatiewerk uit te voeren. Tevens kunnen wij u verder helpen bij periodiek onderhoud, renovatiewerkzaamheden of aanleg van nieuwe speeltoestellen. Met een deskundigheid en expertise van meer dan 37 jaar, bent u als opdrachtgever desalniettemin voldoende verzekerd van een uitmuntende kwaliteit.

Bent u al met al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheid van keuring speeltoestellen bij Allgroen bv? Via ons online formulier kunt u extra informatie opvragen. Ook ontvangt u dan direct inzicht in onze prijsvoering.