Speeltoestellen keuren

Bent u op zoek naar een professionele partij om speeltoestellen keuren? Allgroen bv helpt tientallen scholengemeenschappen en gemeenten per jaar. Niet alleen met de controle en reparatie werkzaamheden, maar ook met renovatiewerk en periodiek onderhoud. Wij hebben gecertificeerde medewerkers in dienst die uw toestellen op onveilige situaties kunnen controleren. U ontvangt dan direct een passend plan van aanpak. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Allgroen bv is volledig gecertificeerd om controles en reparatiewerkzaamheden aan uw speeltoestellen uit te voeren. Dat doen wij altijd op een verantwoorde wijze. Wij hebben niet alleen de nodige vakkennis in huis, maar beschikken over geavanceerde machines. Zo besparen we onnodige kosten. Bent u benieuwd naar de prijsvoering voor inspectie of herstelwerkzaamheden? Vul ons online formulier in voor een offerte op maat.

Speeltoestellen keuren. Ontvang altijd deskundig advies

Met een passend advies op maat komt u heel ver. U heeft direct inzichtelijk welke situaties onveilig zijn. En welke herstelwerkzaamheden wij kunnen uitvoeren om uw speeltoestellen veilig te stellen. Lichamelijk letsel door onveilige speeltoestellen heeft veel gevolgen. U kunt uw goede naam verliezen. Wij doen er alles aan om uw speelplein veilig te stellen.

Allgroen bv voor groenwerk én voor veilige speelplaatsen

Wij voeren ook renovatiewerkzaamheden of periodiek onderhoud uit aan uw speelplein. Allgroen bv heeft het juiste personeel en machines in huis om u veel werk uit handen te nemen. Niet alleen op het gebied van groenwerk zijn wij de juiste partij, maar ook voor grond- en infrawerk. Denk aan groenonderhoud, boomverzorging, plaatsen van nieuwe planten, (ver)planten, bestraten, aanleg van leidingen en kabels. Kortom: we zijn veel meer dan een hoveniersbedrijf.

Speeltoestellen keuren. Nu informatie opvragen

Heeft u te kampen met schade aan uw speelplein? Bijvoorbeeld door hevige storm, vandalisme of door slijtage? Allgroen bv herstelt uw speelplein naar behoren. Zodat deze weer veilig is voor bezoekers. Profiteer van onze goede dienstverlening en aantrekkelijke tarief.

Kom in contact met Allgroen bv en vul voor speeltoestellen keuren ons online formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.