Veiligheid speelterreinen

Allgroen bv is een uitstekende partij indien u benieuwd bent naar de veiligheid speelterreinen. Wij helpen scholengemeenschappen en gemeentes met de keuring van speeltoestellen. Onze vakkundige medewerkers komen de toestellen uitvoerig controleren. Vervolgens ontvangt u een passend advies met herstel- of reparatiewerkzaamheden, welke wij direct voor u kunnen uitvoeren. Zo is uw speelterrein weer direct veilig voor bezoekers.

Allgroen bv is volledig gecertificeerd om controles en reparatiewerkzaamheden aan speeltoestellen uit te voeren. Wilt u ons graag inschakelen? Vul daarvoor ons informatie formulier in. Indien gewenst, kunt u meteen een prijs op maat aanvragen.

Allgroen bv. Meer dan een hoveniersbedrijf

Allgroen bv is opgericht in 1982 als kleinschalig hoveniersbedrijf. In de jaren die volgden, zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf op het gebied van groen, grond en infra. Zo doen we veel meer dan alleen groenwerk. Straatwerk, leidingswerk, rioleringswerk, groot grondverzet, boomverzorging, aanleg watergangen en nog veel meer. Zo ook de inspectie van speelterreinen. Doordat we alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren, besparen we u veel kosten. Ons geavanceerde machinepark in Dordrecht biedt opslag aan meer dan 50 specialistische machines, tractors, vrachtwagens, shovels.

Dagelijks werken meer dan 40 medewerkers aan projectmanagement, uitvoering en controle. We komen graag bij u langs op locatie om u een passend voorstel te doen.

Veiligheid speelterreinen

De veiligheid van uw speelplaats is zeer belangrijk. Door hevige weersomstandigheden, slijtage of vandalisme kan uw speelterrein beschadigen. Dat lijdt tot onveilige situaties voor bezoekers. Met een controle van Allgroen bv houdt u uw speelterrein veilig. En toegankelijk voor volwassenen, tieners of kinderen. Wij komen uw toestellen controleren, herstellen of onderhouden. Alles volgens de gestelde normen en wet- en regelgeving. Dat is de goede service van Allgroen bv.

Nieuwsgierig geworden naar ‘veiligheid speelterreinen’ bij Allgroen bv? Wij doen u graag een passend voorstel. Vul daarvoor ons online formulier in. U ontvangt dan een prijsindicatie op maat.