Veiligheidseisen speeltoestellen

Zoekt u informatie over veiligheidseisen speeltoestellen? Allgroen bv adviseert u graag over de gestelde normen die gesteld zijn aan Nederlandse speeltoestellen. Middels een controle of inspectie van uw speelplein brengen wij een passend advies uit. Zo kunt u uw speeltoestellen veilig houden voor bezoekers.

Tientallen scholengemeenschappen en gemeenten zijn gebaat bij onze werkwijze. Samen met Allgroen bv houdt u uw speelplein veilig.

Naast de controle van uw speeltoestellen, voeren wij direct reparatie of herstelwerkzaamheden uit. Zo is uw speelplein weer als nieuw. Indien gewenst kunnen wij ook renovatiewerkzaamheden en periodiek onderhoud uitvoeren.

Laat uw speeltoestellen op tijd keuren om ongewenst letsel te voorkomen. Maak een afspraak of vul ons offerte formulier in.

Veiligheidseisen speeltoestellen. Volledige ontzorging bij Allgroen bv

Het personeel van Allgroen bv is gecertificeerd over alle gestelde normen. U ontvangt na een controle van Allgroen bv dan ook een passend adviesrapport op maat. Hier kunt u direct mee uit de voeten. Letsel aan mensen door onveilige speelplaatsen, heeft grote gevolgen voor uw organisatie of instelling. Schade kan ontstaan door bijvoorbeeld weersomstandigheden of vandalisme. Maar ook door jarenlang gebruik. Wij doen er alles aan om onnodig letsel te voorkomen. Daarom is een tijdelijke inspectie meer dan wenselijk en dus ook noodzakelijk.

Twijfelt u aan de veiligheid van uw speeltoestellen? Laat een expert er naar kijken. Wij voeren mogelijke herstelwerkzaamheden naar volle tevredenheid uit.

Voor groen, grond en infrawerk

Allgroen bv voert jaarlijks vele projecten uit voor tal van opdrachtgevers. Zo zijn gemeenten, (zorg)instellingen, waterschappen, aannemers, woningbouwverenigingen en meer gebaat bij een snelle realisatie van het project.

Allgroen bv is uw veelzijdige partner voor diverse werkzaamheden in de groene buitenruimte. Niet alleen voor de inspectie van speeltoestellen, maar bijvoorbeeld ook voor bestrating, boomverzorging, groenonderhoud, groenaanleg en onderhoud van watergangen. Daarnaast staan we ook voor u klaar wanneer u een infrastructurele (kabel)netwerk of bijvoorbeeld riolering wilt aanleggen.

Kortom, laat ons u verder helpen bij alle werkzaamheden op het gebied van groen, grond en infra.

Veiligheidseisen speeltoestellen. Aanvullende informatie

Wanneer u twijfelt over de veiligheidseisen van uw speeltoestellen kunt u rekenen op de expertise van Allgroen bv. Wij bieden u al met al een uitstekende service en hoogstaand eindresultaat. Tevens profiteert u te allen tijde van een aantrekkelijk tarief.

Voor veiligheidseisen speeltoestellen kunt u ons inschakelen. Doe dat bijvoorbeeld door ons online formulier in te vullen of bel direct met een medewerker, via: +3178 – 61 62 837.