Drainage specialist

Zoekt u naar een deskundige drainage specialist? Zoek dan niet verder. Allgroen bv helpt u bij het effectief plaatsen van deskundige drainage in iedere buitenruimte. Gemeentes, woningbouwinstanties, bedrijven, zorginstellingen, scholen en ingenieursbureaus zijn immers gebaat bij goed werkende drainage. Uw buitenruimte is eigenlijk pas compleet wanneer wateroverlast geen kans meer maakt.

Drainage kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Van kleine oplossingen zoals beton gras tegels en putten tot het plaatsen van grootschalige wadi’s en complete drainagesystemen. Wenst u ook meer te weten te komen over drainage? Schakel Allgroen bv dan in als uw drainage specialist in Zuid-Holland. Kom via dit formulier op onze website met ons in contact.

Goede afwatering zorgt voor een plezierige buitenruimte

Een goede afwatering is belangrijk nu het klimaat steeds heftiger wordt. Er valt in korte tijd meer water, wat veel schade aanricht op uw terrein. Straatwerk, beplanting, leidingen en verlichting komt onder druk te staan bij ophopend water. Daarom is het belangrijk om op tijd in te grijpen om het riool te ontlasten en te zorgen voor een snelle afvoer naar de bodem. Allgroen bv helpt u bij het plaatsen van een drainagesysteem die daar voor zorgt. Dat doen we niet alleen in particuliere tuinen, maar juist ook in parken, plantsoenen, bedrijfstuinen en natuurgebieden.

We zijn als groen, grond en infrabedrijf de ideale partij op het gebied van (groen)inrichting, wateroplossingen, riolering, leidingwerk en grondverzet. Tevens zijn we als organisatie in het bezit van een ISO-9001 en VCA certificaat. Daarmee bieden wij een hoge kwaliteit dienstverlening en een deskundig resultaat.

Drainage specialist. Nu inschakelen

Op zeer korte termijn een drainage specialist nodig? Allgroen bv helpt u bij het uitdenken en plaatsen van effectieve drainage. Ideaal voor openbare gebieden, waar wateroverlast een groot probleem is. Kom voor meer informatie over het voorkomen van wateroverlast met ons in contact door dit formulier op onze website in te vullen. Wij doen u dan een aantrekkelijk voorstel via de e-mail en geven u tevens een persoonlijk advies op maat.