Halfverharding pad

Een halverharding pad aanleggen? Allgroen bv is uw betrouwbare partner op het gebied van bestrating. Naast halfverharding op paden, zorgen we ook voor halfverharding op opritten, achtertuinen, openbare plantsoenen, toegangsbruggen en voortuinen. Kortom, overal waar u halfverharding wilt plaatsen.

Halfverharding kent vele vormen. Denk bijvoorbeeld aan dolomiet, granulaat, gras/beton tegels, grind, boomschors of cacaodoppen. Allgroen bv neemt alle zaken omtrent inkoop, plaatsing en onderhoud voor u uit handen. Eventueel aangevuld met het plaatsen van drainagesystemen voor een goede afwatering, worteldoeken tegen het onkruid, plantenvakken en/ of terrastegels.

Kom voor een prijs op maat voor een halfverharding pad eens met ons in contact via de website.

Goed straatwerk vraagt om een deskundige aanpak

Soms is het noodzakelijk dat de ondergrond eerst wordt bewerkt. Een slechte afwatering, zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw nieuw aangelegde pad meteen onder water loopt. Daarom kijken we vooraf goed naar de grond. En zijn zelfs in staat om vooraf een speciaal bodemonderzoek uit te voeren.

Ook de afwatering, maatregelen tegen onkruid en veiligheid spelen een rol. Met het advies van ons groen, grond en infrabedrijf kunt u direct toepassen. We zorgen voor hoogwaardige afwerking en een professioneel eindresultaat. Dat mogen wij u vanwege onze ISO-9001 certificatie. Ook genieten van hoogwaardig resultaat? Ontdek dan snel de mogelijkheden van Allgroen bv.

Halfverharding pad

Een halfverharding op een looppad laten aanleggen? Allgroen bv helpt u op weg. Of dat nu nodig is in de openbare ruimte, in de woonwijk, bij een openbaar gebouw of in uw achtertuin. Allgroen bv beschikt over een vakkundig team van hoveniers, stratenmakers, machinisten en nog veel meer. En neemt het werk voor het aanleggen van een halfverharding pad graag uit handen.

Vraag vandaag nog uw prijs op voor de aanleg van een halfverharding pad. Vul daarvoor dit formulier in op de website van Allgroen bv. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen via de e-mail een uitgebreide offerte, inclusief de materiaal- en arbeidskosten.