Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Hemelwaterafvoer in de grond

Door een afvoer voor het hemelwater te verwerken in de grond, verbeter je de doorsiepieling van het regenwater in de tuin! In plaats van dat al het water via de regenpijp op de tegels terecht komt, kunt u deze ook direct verwerken in de grond. Belangrijk is om de afvoer minstens 60 a 70 cm onder de grond in te graven.

Kan de pijp niet zo diep de grond in? Denk ook eens na over andere mogelijkheden met betrekking tot regenwateropslag! Bijvoorbeeld een regenton boven de grond. Het water dat u opvangt kunt u vervolgens gebruiken om bijvoorbeeld de tuin mee te sproeien. Neem eens contact met ons op voor meer informatie. Allgroen B.V. ontzorgt u graag wat betreft infrastructurele oplossingen.

Bestrating Zwijndrecht

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Onze werkwijze

Zoals eerder aangegeven maken wij graag een afspraak om de klus te bekijken. Goed om te weten is dat Allgroen B.V. gespecialiseerde stratenmakers in dienst heeft die met scherp geprijsd materiaal aan de slag gaan. Vanzelfsprekend kiezen we samen met u het beste materiaal. Uw wens altijd centraal binnen het project.

Niet alleen kunt u in Zwijndrecht gebruik maken van onze dienstverlening! In Dordrecht en Papendrecht zijn wij ook actief. Goed om te benoemen is dat Allgroen B.V. u van dienst kan zijn in de gehele regio Drechtsteden, Rotterdam, Noord-Brabant en Zeeland. Neem vooral even contact met ons op voor meer informatie.

Machineverhuur

Het machinepark van Allgroen B.V. is erg uitgebreid. We beschikken over shovels, kranen en onkruidbeheersers. Maar ook vrachtwagens die grond voor u kunnen afvoeren van het bouwterrein. U kunt onze machines (inclusief chauffeur) mits uw project in een straal van 50 kilometer om Dordrecht is. Lees meer over machineverhuur op onze website.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Stel vrijblijvend uw vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Van hemelwaterafvoer in de grond tot het afvoeren van vervuilde grond of het onderhouden van groen. Wij zijn dé partij voor het project. Blijf ons volgen via LinkedIn! We hopen snel met u in contact te komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.