Hergebruik regenwater

Hergebruik regenwater in uw kantoorgebouw, school, zorginstelling of bij u thuis stimuleren?

Allgroen bv maakt het hergebruiken van gratis regenwater eenvoudig mogelijk. Dat doen we door ondergrondse of bovengrondse opslagtanks op het terrein te plaatsen. Met aanvullend een handig filter– en pompsysteem. We sluiten de regenwateropslagtank aan op het bestaande leidingnetwerk. Via een afsluiter bepaalt u vervolgens zelf of u gebruik maakt van het regenwater in de opslagtank.

Het regenwater is niet alleen voor in de tuin te gebruiken of voor het wassen van de (bedrijfs)auto’s. Ook voor het spoelen van het toilet of voor het laten draaien van de wasmachine. Dat maakt het opslaan en gebruiken van regenwater een slimme investering voor de toekomst.

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden om regenwater opnieuw te gebruiken? Kom voor een prijs op maat met Allgroen bv in contact via de website.

De voordelen van het hergebruik van regenwater

Hergebruik regenwater biedt u als gebruiker veel voordelen. Niet alleen bespaart u geld, omdat u minder hoeft te betalen voor gebruik, ook draagt u bij aan het voorkomen van wateroverlast in de regio. Er valt namelijk steeds vaker in kortere tijd meer regenwater. Door dit gedeeltelijk op te vangen en op een later moment her te gebruiken, helpt u de buurt bij het verminderen van wateroverlast.

Daarnaast verkleint u uw ecologische voetafdruk, wanneer u investeert in duurzame oplossingen. Met het veranderende klimaat draagt u zo een steentje bij. In regenwater zit daarnaast minder kalk, wat natuurlijk veel beter is voor de levensduur van uw machines en leidingen. Dat maakt dat veel mensen kiezen voor een duurzame oplossing om water op te vangen en her te gebruiken.

Wateroplossingen bij Allgroen bv

Heeft u naar aanleiding van dit artikel ook interesse gekregen in het hergebruiken van regenwater? Allgroen bv heeft een wateroplossing die bij u past. Met wateropslagtanks van 1500, 3000, 5000 en 7500 liter, bepaalt u helemaal zelf hoeveel regenwater u wilt opslaan. Ook het gebruik is aan u. Via een afsluiter zet u in de woning of het pand namelijk zelf de leiding naar de tank open of dicht. Zo heeft u de eindcontrole in handen.

Wilt u dat ook? Vraag dan vandaag uw prijs op voor hergebruik regenwater. En vul dit formulier in op de website van Allgroen bv. Wij komen graag bij u langs in Zuid-Holland om alles toe te lichten en u daarbij te voorzien van meer informatie over de mogelijkheden.