Hergebruik water

Wilt u profiteren van de voordelen voor ‘hergebruik water’ in en rondom uw woning, kantoorgebouw, school of zorginstelling? Met een ondergrondse (of bovengrondse) regenwateropslagtank maakt u dit snel mogelijk.

Natuurlijk wordt de tank – waarbij u de keuze heeft voor 1500, 3000, 5000 of 7500 liter– geleverd met de juiste filter- en pompsystemen. Zo maakt u veilig gebruik van het opgeslagen regenwater. Het hergebruiken van regenwater biedt u veel voordelen. Zo draagt u bij aan het verminderen van wateroverlast in de regio.

Wilt u meer te weten komen over het hergebruiken van water? Dan staan de medewerkers van Allgroen bv u graag te woord. Bel voor een persoonlijk advies met 078 – 61 62 837 (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).

Of vraag via dit online formulier meteen een offerte aan voor het plaatsen van een wateropslagtank in uw tuin of op uw terrein.

Water opnieuw gebruiken. Ervaar de voordelen!

Er zijn veel voordelen die u zult ervaren wanneer u regenwater opslaat en hergebruikt. Zo vermindert u allereerst uw ecologische voetdruk en draagt u bij aan een beter milieu. Wateroverlast is namelijk eens steeds groter probleem aan het worden.

Er valt steeds meer water in een kortere periode. Daardoor raakt het riool overbelast. Wanneer u ervoor kiest om water slim op te slaan, ontlast u voor een groot deel het riool. Bovendien bespaart u aanzienlijk op de maandelijkse kosten voor water. Het water uit de regenwatertank is namelijk zowel buitenshuis als binnenshuis te gebruiken. We sluiten de regenwatertank gewoon aan op het bestaande leidingwerk. Via een afsluiter in huis bepaalt u zelf wanneer u gebruik maakt van het water in de tank. Ideaal!

Gebruik het water voor het wassen van de (bedrijfs)auto’s of voor het sproeien van de tuin. Ook ideaal om de wasmachine mee te laten draaien en de toiletten te spoelen. Niet alleen voor woningeigenaren een slimme investering, ook scholen, zorginstellingen en bedrijven zijn gebaat bij het opslaan van regenwater.

Ontdek meer bij Allgroen bv

Meer te weten komen over het opslaan én hergebruiken van gratis regenwater? Allgroen bv komt graag met u in contact. Vul bij interesse dit formulier in op de website van Allgroen bv én wij sturen u binnen 7 werkdagen een persoonlijke offerte toe. Zo heeft u snel inzicht in de totale kosten van het project.

Liever persoonlijk advies? Overleg met een medewerker welke optie het beste bij uw situatie past. En plan een afspraak in via de telefoon; 078 – 61 62 837.