Ondergrondse regenwatertanks

Bent u op zoek naar ondergrondse regenwatertanks? De hulp van een specialist komt bij het plaatsen van ondergrondse regenwatertanks zeker goed van pas. Wij helpen u namelijk ook bij installatie op het leidingwerk in en rondom uw huis of kantoor. Ook voeren onze medewerkers grond aan/af en zijn we in staat om nieuw leidingwerk te plaatsen.

Naast regenwatertanks zijn er ook goede filtersystemen en pompsystemen nodig. Kortom, Allgroen bv heeft alles in huis voor een succesvolle plaatsing van uw regenwatertank.

Meer te weten komen over de tarieven die wij hanteren voor het plaatsen en installeren van een ondergrondse regenwatertank? Dan komen we graag met u in contact. Neem voor vragen of advies contact op via het contactformulier. Of laat hier uw gegevens achter voor een vrijblijvende prijsopgave.

De voordelen van het opslaan van gratis regenwater

Het hergebruiken van regenwater is natuurlijk zeer voordelig. Zo bespaart u aanzienlijk op uw watergebruik. En dat voelt u in de portemonnee! Gebruik het regenwater bijvoorbeeld om uw toilet te spoelen, bij de wasbeurt van uw auto(s), als spoeling voor de wasmachine of om de tuin te besproeien.

Met een speciale afsluiter is het zelfs mogelijk om zelf te bepalen wanneer u gebruik maakt van het opgeslagen regenwater voor in huis of kantoor. U zet de waterleiding daarmee namelijk open of dicht.

Allgroen bv neemt alle werkzaamheden voor u uit handen. Zo zorgen we niet alleen voor het ingraven van de regenwatertank, maar zorgen we ook voor de aansluiting op het bestaande leidingnet. Is er voor een deel ook nieuwe leidingwerk nodig? Ook dat verzorgen we graag voor u.

Ondergrondse regenwatertanks succesvol laten plaatsen op uw terrein

Zoals u heeft gelezen biedt een regenwatertank veel voordelen. Wilt u groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv inschakelen voor de juiste plaatsing en installatie? Er staat een gedegen team klaar van 45 medewerkers om u optimaal te adviseren. Zij komen met veel plezier bij u langs in Zuid-Holland om de regenwatertank te plaatsen.

Kom voor meer informatie over onze tarieven vandaag nog met ons in contact en vul dit formulier in op de website van Allgroen bv. Wij kunnen dankzij het eigen materieel een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.