Ondergrondse tank regenwater

Een ondergrondse tank regenwater laten plaatsen door de vakmensen van Allgroen bv? Wij helpen u bij het veilig realiseren van een duurzaam wateropslagsysteem. Dat is mogelijk bij u in de tuin, op het schoolplein of naast uw kantoorgebouw. Met een ondergrondse tank regenwater slaat u gratis regenwater op voor eigen gebruik.

Regenwater opslaan is bijvoorbeeld handig om het toilet mee te spoelen, voor het wassen van de auto, om de tuin te besproeien en/of wasmachine. We leveren aansluitend de juiste filter- en pompsystemen en zorgen ervoor dat de tank wordt aangesloten op het leidingwerk.

Wilt u de totale kosten achterhalen voor het plaatsen en aansluiten van een dergelijk duurzaam systeem? Laat dan hier uw gegevens achter om binnen 7 werkdagen een offerte op maat te ontvangen van een ondergrondse tank regenwater.

Een volwaardig bedrijf in groen, grond en infra

Vanuit Dordrecht zijn er zo’n 45 medewerkers actief bij Allgroen bv in de groen, grond en infrasector. Daarbij beschikt Allgroen bv over een eigen machinepark, waar diverse vrachtwagens, graafmachines, shovels en onkruidmachines worden opgeslagen voor gebruik. Dankzij ons eigen machinepark kunnen wij de kosten voor vervoer laag houden. We hoeven extern dus geen machines meer in te huren.

Allgroen bv is daarnaast ook volledig gecertificeerd en is daarmee een betrouwbare partner in de sector. We beschikken over een ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat.

Ondergrondse tank regenwater nu aanvragen bij Allgroen bv

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een ondergrondse tank regenwater? Laat u dan vakkundig verder helpen door een professional. Wij leveren een aantrekkelijk tarief en een professionele aanleg. En zorgen er tevens voor dat de regenwatertank wordt aangesloten op het leidingnetwerk.

Kom voor meer informatie over de mogelijkheden inclusief de juiste filter- en pompsystemen met ons in contact. En laat hier uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte te ontvangen via de e-mail. Wij berichtten u dan binnen 7 werkdagen.