Regentank ondergronds

Wilt u een regentank ondergronds laten plaatsen door een gespecialiseerd groen, grond en infrabedrijf? Allgroen bv voorziet u in deskundig advies, duidelijke begeleiding en een professionele uitvoering. Bij het plaatsen van een ondergrondse regentank komt veel reken- en denkwerk kijken. Daarom is het verstandig om vooraf goed na te denken over de gewenste afmetingen, aansluitingen en pomp- en filtersystemen.

Wij helpen u bij de juiste keuze van een regentank. Kom daarom voor meer informatie eens met ons in contact. Vul bijvoorbeeld dit formulier in voor een vrijblijvende offerte of stel uw vraag meteen aan een medewerker en bel met: 078 – 61 62 837.

Regentank ondergronds deskundig laten plaatsen

Een regentank is ideaal wanneer u regenwater wil opslaan voor het gebruik in en rondom uw tuin. Tevens is het ook mogelijk om de regentank op het leidingwatersysteem aan te sluiten. Zo gebruikt u regenwater bijvoorbeeld om uw toilet te spoelen, voor de wasmachine, voor het sproeien van uw tuin of om uw auto af te spoelen.

Allgroen bv helpt u dus niet alleen bij de plaatsing, maar ook bij de aansluiting op het leidingnetwerk. Ook wanneer u daarvoor nieuwe leidingen en afsluiters nodig heeft.

Het opslaan van regenwater in een regentank ondergronds biedt u veel voordelen:

  • Maak minder gebruik van het waternet;
  • Bespaar aanzienlijk op de kosten van water (regenwater is immers gratis);
  • Bepaal zelf of u wel of geen gebruik maakt van het regenwater (wij plaatsen een afsluiter);
  • Kies voor een duurzame oplossing met een gunstig financieel perspectief;
  • Ruime keuze uit verschillende formaten watertanks vanaf 1500 liter, 3000, 5000 of 7500 liter. En dat is inclusief handig filtersysteem en pompsysteem!

Geniet van een deskundige plaatsing en passend advies!

Wanneer u de plaatsing uit handen geeft aan een professional zoals Allgroen bv, vertrouwt u op een zeer professionele dienstverlening. Wij hanteren een aantrekkelijk tarief om de regentank ondergronds bij u te plaatsen. Daarnaast zijn we als organisatie ISO-9001 en VCA-gekeurd. Ook beschikken we over het CO2-Bewustheidscertificaat, waarmee we graag uw duurzame partner zijn in de groen, grond en infrasector.

Wilt u snel achter de totale kosten komen voor het plaatsen van een regentank ondergronds? Vul dan dit formulier in op de website van Allgroen bv en ontdek snel uw totale prijs.

Wij sturen u na ontvangst via de e-mail meer informatie over de nodige materialen, wensen en tarieven of bellen u persoonlijk om het een en ander toe te lichten.