Regenval

Heeft u te maken met veel regenval in en rondom uw terrein? Of wellicht op een terrein dat u beheert? En zoekt u daar een geschikte oplossing voor? De expertise van Allgroen bv komt zeker van pas bij het tegengaan van de (schadelijke) gevolgen van veel regenval. Wij helpen u namelijk bij het plaatsen van putten, watergoten, drainagebuizen en eventueel een volledig drainagesysteem. Zo ook kunnen we diverse waterpartijen (zoals een wadi, sloot of vijver) uitgraven en aanleggen.

Veel regen brengt ook veel schade met zich mee. Er kunnen plassen ontstaan die bijvoorbeeld schade toebrengen aan uw straatwerk, planten en (tuin- of straat) meubilair. Schakel de hulp van het groen, grond en infrabedrijf van Allgroen bv dus op tijd in. Ook als u een vermoeden heeft dat regenwater zich op uw terrein wel eens een probleem zou kunnen vormen.

Wij bieden u een snelle realisatie van onze drainage dienstverlening. Vraag nu een vrijblijvende prijs op door dit formulier in te vullen. Binnen één week weet u precies waar u bij ons aan toe bent.

Drainage voorkomt schade van veel regenval op uw terrein

‘Voorkomen is natuurlijk altijd beter als genezen,’ omdat u de kosten die bij herstelwerkzaamheden noodzakelijk zijn wel eens hoog op kunnen lopen. Daarom is het handig om bij de inrichting/renovatie van uw terrein eens goed stil te staan bij de afwateringsmogelijkheden. Water stroomt altijd naar het laagste punt in de tuin. Door hier putten, een goot of een vijver te plaatsen, zorgt u ervoor dat het water op natuurlijke wijze afvloeit in de bodem. Ook is het bij het plaatsen van terrastegels of straattegels belangrijk om een kleine voeg te houden. Regenval kan zo tussen de tegels door naar de bodem stromen.

Voor een persoonlijk afwateringsadvies op maat, kunt u een gratis advies opvragen bij de medewerkers van Allgroen bv. Wij helpen u dan om de mogelijkheden in kaart te brengen die in uw situatie het regenwaterprobleem kunnen voorkomen of kunnen tegengaan. Vul vandaag nog ons contactformulier in voor een advies op maat.

Regenval tegengaan. Oplossingen op maat

Naast het aanbieden van afwateringsoplossingen, zijn wij ook de partij voor groen renovaties, bestrating, riolering, leidingwerk en nog veel meer. Vraag daarom een totaalprijs aan voor uw specifieke project (inclusief drainage) via het online contactformulier op onze website.

Binnen 1 week ontvangt u een handig overzicht van de totale kosten van uw project, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Allgroen bv helpt u graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van iedere soort buitenruimte.