Regenwater hergebruiken

Regenwater hergebruiken? Dat is mogelijk met één van de handige regenwatertanks van Allgroen bv. Wij leveren diverse formaten aan, inclusief de juiste filter- en pompsystemen. Kies bijvoorbeeld uit een formaat van 1500 liter, 3000 liter, 5000 liter of 7500 liter. Bij Allgroen bv vindt u slimme oplossingen tegen het water. U draagt met een regenwatertank bij aan het verkleinen van de ecologische voetprint. En bespaart tegelijkertijd op de kosten voor water.

Allgroen bv heeft ervaren personeel in dienst. Van ervaren hoveniers, tot stratenmakers en grondwerkers. Wij hebben de juiste kennis, machines en materialen om de klus naar volle tevredenheid uit te voeren.

Vraag dan eens naar de totale kosten voor het plaatsen van een (ondergrondse) regenwatertank, inclusief aansluiting op het bestaande leidingwerk. Vul daarvoor dit formulier in op de website van Allgroen bv én ontvang binnen 7 werkdagen een persoonlijk reactie.

Voor (groot) groen, grond en infrawerk

Allgroen bv is specialist in groen, grond en infrawerk voor grootschalige projecten. Voor woningbouwverenigingen, gemeentes, zorginstellingen en bedrijven voeren wij periodiek renovatieprojecten uit. Maar ook tuineigenaren weten de weg te vinden naar Allgroen bv. Zo onder andere voor tuinrenovaties, oprit- en algemene bestrating, voor keerwanden en damwanden, aanleg van gazons, waterpartijen, schuttingen en wateropslagtanks.

Ook voor een goede afwatering in en rondom uw tuin, bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie over afwatering eens op deze pagina van onze website.

Regenwater hergebruiken? Allgroen bv ontzorgt u volledig!

Bij het plaatsen van een ondergrondse of bovengrondse regenwatertank komt er veel op u af. Allgroen bv ontzorgt u volledig bij de plaatsing en de aansluiting op het leidingnetwerk. Ook het plaatsen van nieuwe leidingen nemen we uit handen.

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan eens contact op met Allgroen bv. Dat kan via dit formulier op de website. Wij komen graag bij u langs in Zuid-Holland om een slimme wateroplossing aan te bieden.