Regenwater opvangen en hergebruiken

Regenwater opvangen en hergebruiken? Dan komt een regenwateropvangsysteem goed van pas. Met een regenwatertank in de tuin bijvoorbeeld. Daarbij wordt het regenwater via speciale filters meteen gezuiverd. Via het pompsysteem wordt het regenwater dan naar de woning of kantoorgebouw gepompt. Ook is het water te gebruiken voor in en rondom de tuin. Denk bijvoorbeeld voor het wassen van de (bedrijfs)auto’s of voor het sproeien van de tuin.

Allgroen bv maakt het op zeer korte termijn mogelijk om regenwater op te vangen en te hergebruiken. Natuurlijk geniet u daarbij van professionele aanleg. Wij zijn als organisatie namelijk VCA en ISO-9001 gecertificeerd. Zo ontvangt u de beste kwaliteit.

Wilt u ontdekken wat het kost om een speciale regenwatertank te laten ingraven op uw terrein? Vraag dan via deze weg een vrijblijvende offerte op, die wij binnen 7 werkdagen naar u toe e-mailen. Zo heeft u snel de kosten voor ‘regenwater opvangen en hergebruiken’ inzichtelijk.

Afwatering & regenwateropslag speelt steeds vaker een rol

Water opslaan en hergebruiken is natuurlijk een slimme en duurzame oplossing. Ook biedt het een financieel perspectief. U hoeft namelijk veel minder te betalen voor water. En dat kan heel gunstig voor u uitpakken.

Naast regenwateropslag helpen we u ook bij het regelen van de afwatering. Zo plaatsen we complete drainagesystemen, watergootjes, putten, wadi’s, vijvers en nieuw leidingwerk om wateroverlast tegen te gaan. Kortom, alles voor in de tuin om het regenwater zo snel mogelijk te laten afvloeien in de bodem.

Kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden eens bij onze dienst: ‘Wateropslag en Afwatering’.

De kosten opvragen voor regenwater opvangen en hergebruiken

Bent u nieuwsgierig naar de totale kosten voor het opslaan en hergebruiken van gratis regenwater? Dan rekenen we graag de beoogde werkzaamheden voor u door. Denk in het bijzonder aan het laten plaatsen en ingraven van een speciale regenwatertank (1500, 3000, 5000 of 7500 liter) en het plaatsen van de pomp- en filtersystemen. Ook het aansluiten van de leidingtank op het bestaande leidingwerk is mogelijk.

Voor eventueel nieuw leidingwerk, rekent u ook op de dienstverlening van Allgroen bv. Kortom, kom voor een volledige ontzorging met ons in contact. En laat via dit formulier uw gegevens voor ons achter om binnen 7 werkdagen een offerte te ontvangen.