Regenwater tank

Regenwater tank laten plaatsen voor het (her)gebruik van gratis regenwater? Allgroen bv plaatst volledige regenwatersystemen, inclusief een regenwater tank, op uw terrein. Daarmee wordt het meteen mogelijk om regenwater te gebruiken als toiletspoeling, voor het sproeien van de tuin, voor het wassen van de (bedrijfs)auto’s en voor de wasmachine.

Allgroen bv heeft competente hoveniers, grondwerkers, stratenmakers, calculatoren en uitvoerders in dienst die uw project van begin tot eind faciliteren. Zo leveren wij ook handige filterpakketten en pompsystemen aan. En zorgen we ervoor dat uw regenwater tank wordt aangesloten op het leidingsysteem.

Meer informatie opvragen? Kom gewoon eens in contact met een medewerker van Allgroen bv om meer te weten te komen over wateropslag, hergebruik, leidingwerk en afwatering. Vul daarvoor dit formulier in op de website.

Alles op het gebied van grond, groen en infrawerk!

De medewerkers van Allgroen bv verzorgen een probleemloze aanleg. Zo maken we het bijvoorbeeld mogelijk om de regenwatertank in te graven.

Plaats deze bijvoorbeeld naast uw woning, onder de oprit, in de voortuin of in de achtertuin.

Vervolgens voeren wij nieuw leidingwerk uit of zorgen we ervoor dat de tank wordt aangesloten op het huidige systeem. Daarbij voorzien we u altijd van een gedegen advisering, planning en uitvoering. Ook kunt u ons inschakelen voor nazorg aan uw nieuwe regenwatersysteem.

Allgroen bv is als organisatie ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Tevens beschikken wij over het CO2-Bewustheidscertificaat, waarmee we een duurzame partner zijn op het gebied van groen, grond en infrawerk in Zuid-Holland.

Regenwater tank laten plaatsen door Allgroen bv

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een duurzaam regenwatersysteem? Wij plaatsen allerlei soorten opslagmogelijkheden, waaronder een regenwater tank, op uw terrein. Ideaal voor op kantoor, gewoon thuis of bij een openbaar gebouw.

Laat hier uw gegevens achter en wij voorzien u van meer informatie over regenwateropslag. Zo ook zullen wij informatie verschaffen over de tarieven van het ingraven, plaatsen en aansluiten van de regenwater tank.