Regenwateropslag bovengronds

Regenwateropslag bovengronds laten installeren? Wateropslag wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van speciale tanks inclusief de juiste filters en pompsystemen. U heeft daarbij de keuze om de watertank in te laten graven in de grond. Maar ook bovengrondse tanks zijn zeker mogelijk.

Om u een goed advies te geven over wat er precies mogelijk is in uw tuin, kantoortuin of perceel, komen we graag met u in contact. We bieden namelijk veel verschillende systemen aan in Zuid-Holland voor het effectief opslaan en hergebruiken van gratis regenwater.

Vul daarom dit formulier in wanneer u meer te weten wilt komen over de mogelijkheden, aansluiting, kosten en beoogde werkzaamheden. Wij laten u dan binnen enkele werkdagen verschillende opties zien hoe u regenwater kunt opslaan én sturen u meer inzicht over onze tarieven toe.

Voor slim gebruik van water in en rondom uw woning of kantoor!

Allgroen bv helpt zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers verder met regenwateropslag. Of u nu op zoek bent naar een regenton, vijver, wadi, drainagesysteem of een goede afwatering. Wij hebben alles in huis om waterproblemen op uw perceel te voorkomen én slim te gebruiken. Zo houd u op de lange termijn geld en tijd over.

Regenwateropslag wordt door onze klanten gebruikt voor het spoelen van het toilet, om de wasmachine te laten draaien, voor de vaatwassen, voor het sproeien in en rondom de tuin en om de auto te wassen. Er gaat veel water verloren bij dit soort klusjes in huis. Mooi zou zijn als u hier aanzienlijk op kunt besparen. Met een speciale watertank, inclusief filter en pompsysteem sluiten we de tank aan op uw leidingwerk. Zo wordt het mogelijk om regenwater in en rondom het huis te hergebruiken.

Met een afsluiter is het zelfs mogelijk om zelf te bepalen wanneer u wilt overstappen op het regenwater voor gebruik. Zo kunt u de leiding open of dicht zetten. Ideaal!

Regenwateropslag bovengronds aanvragen bij Allgroen bv

Vraag bij interesse vandaag nog meer informatie op via de website van Allgroen bv. Wij helpen zowel zakelijke- als particuliere tuineigenaren met een duurzaam systeem voor watergebruik.

Vul dit formulier in om meer te weten te komen over regenwateropslag bovengronds en ontvang binnen enkele werkdagen via de e-mail meer inzicht over uw opties en onze tarieven.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.