Regenwatersysteem kopen

Een regenwatersysteem kopen? Dan bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Met de hulp van competente hoveniers wordt het regenwatersysteem voor opslag meteen op uw leidingnet aangesloten. Ook helpen wij u bij het ingraven of plaatsen van het opslagsysteem. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Bij de aanschaf van een regenwatersysteem voor opslag en/of hergebruik komt nogal wat kijken. Laat u daarom van tevoren goed adviseren door een deskundige partij.

Voor meer advies over in het bijzonder afwatering, leidingwerk of regenwatersystemen, neemt u contact op met Allgroen bv via de website.

Wij helpen u namelijk met veel plezier verder met een opslagsysteem dat volledig bij uw wensen past. Vul dit formulier in om meteen meer informatie op te vragen of vraag een persoonlijk advies op via de website.

Info & Prijzen

Ideaal voor op kantoor, bij een openbaar gebouw of gewoon voor thuis!

Bespaar maandelijks aanzienlijk op het watergebruik en geniet van een prettig systeem voor het opslaan en hergebruiken van gratis water. We leveren kunststof regenwateropslagtanks van 1500, 3000, 5000 of 7500 liter aan, welke worden ingegraven (of geplaatst) bij uw woning, openbare gebouw of kantoorruimte. Het systeem wordt vervolgens aangesloten en gekoppeld op het watersysteem.

Wist u dat wij ook handige filterpakketten en pomppakketten aanleveren? Dat is nodig om het regenwater te filteren en vervolgens te begeleiden door het systeem heen. Gebruik ook het regenwater om de tuin te sproeien, de auto te wassen, als toiletspoeling, voor de was.

Kortom, geniet snel van een duurzaam opslagsysteem voor het opvangen en hergebruiken van regenwater!

Regenwatersysteem kopen en laten plaatsen. Allgroen bv!

Natuurlijk komt er veel kijken bij het kopen en laten plaatsen van een regenwatersysteem. Daarom helpen wij u bij de advisering, aanschaf, plaatsing en aansluiting. Ook leveren wij goede nazorg na het afronden van uw project.

Kom voor meer informatie over ‘regenwatersysteem kopen Zuid-Holland’, eens met ons in contact. En vul daarvoor dit formulier in op onze website. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen meer informatie over de mogelijkheden, onze werkwijze en tarieven door.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur