Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Regenwatertank in de grond

Regenwatertank in de grond laten plaatsen? Allgroen bv helpt u graag met het plaatsen van de tank en het aansluiten van de regenwatertank op uw leidingnetwerk. Daarmee maakt u het mogelijk om regenwater ook binnen uw woning of gebouw te gebruiken. Met onze duurzame oplossingen voor het opslaan van regenwater, bespaart u aanzienlijk op de kosten voor water. Natuurlijk is het daarbij prettig om vooraf voldoende informatie in te winnen, zodat u zeker weet of deze oplossing bij u past. Ideaal voor bij uw woning, kantoorgebouw of in de openbare ruimte. Met een regenwatertank heeft u de keuze uit de opslag van 1500 liter3000 liter5000 liter of 7500 liter. Ook verzorgen we het ingraven van het systeem, de aansluiting op uw leidingnetwerk en het aanleveren van de juiste filters en pompsystemen. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Onze medewerkers helpen u graag bij uw zoektocht naar de ideale regenwatertank voor in de grond. Heeft u ook interesse in deze duurzame oplossing voor uw woning of (kantoor)gebouw? Kom dan eens met ons in contact via de website.

Regenwatertank in de grond

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

De voordelen van het opslaan van gratis regenwater

Regenwater is gratis en komt gewoon uit de lucht vallen. Wanneer u het regenwater gaat opslaan, zult u merken dat u vanzelf gaat besparen op de kosten voor water.

Helemaal als u de watertank aansluit op het bestaande leidingnetwerk in huis of bij uw (kantoor, – school- of zorginstelling) gebouw. Dan is het regenwater namelijk te gebruiken bij:

  • Het sproeien van de tuin of het schoolplein;
  • Het schoonmaken van uw auto (of bedrijfsauto’s);
  • Voor het spoelen van de toiletten;
  • Voor het laten draaien van de wasmachine(s).

Een regenwatertank is dus een slimme investering met een gunstig financieel perspectief. Wilt u meer lezen over de voordelen van het opslaan van regenwater? Bekijk dan onze dienst ‘Wateropslag & Afwatering’.

Certificeringen 

Onze klanten profiteren van een aantrekkelijk tarief voor het plaatsen van een regenwatertank. Ook faciliteren wij de installatie op het leidingnetwerk, zowel buiten als binnen. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Profiteer ook van een gedegen installatie. Allgroen bv is namelijk ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Ook hebben wij in 2020 het CO2-Bewustheidscertificaat bemachtigd. Daardoor zijn wij een duurzame partner bij het uitvoeren van groen, grond en infrawerk in heel Zuid-Holland.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Offerte ondergrondse regenwatertank

Allgroen bv helpt u bij het plaatsen van een regenwatertank in de grond op korte termijn. Wij werken namelijk met een digitaal planningsysteem, waardoor we uw project aanzienlijk snel inplannen en uitvoeren. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op uw terrein?

Laat dan hier uw gegevens achter om meer te weten te komen over een regenwatertank in de grond. Wij sturen u binnen 7 werkdagen meer informatie toe over onze werkwijze, de mogelijkheden, de kosten voor materiaal en onze tarieven voor plaatsing. Volg ons ook via LinkedIn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.