Water hergebruiken in huis

Gratis water hergebruiken in huis? Allgroen bv maakt het gewoon voor u mogelijk. Via een speciale regenwateropslagtank van 1500, 3000, 5000 of 7500 liter slaan we gratis regenwater op. Via speciale filters en pompen wordt het mogelijk gemaakt om het water te zuiveren én omhoog te pompen. Wanneer u de watertank aansluit op het bestaande leidingnet, maken we het mogelijk om het water in huis te gebruiken.

Bijvoorbeeld bij het laten spoelen van het toilet en/of wasmachine. Ook is het regenwater rondom de woning, school of kantoorgebouw te gebruiken. Bijvoorbeeld bij het sproeien van de tuin en/of het wassen van de (bedrijfs)auto’s. Dat maakt het opslaan van regenwater multifunctioneel.

Natuurlijk zit er ook een gunstig financieel perspectief aan. Dat is ook de reden dat veel mensen kiezen voor een regenwatertank. U bespaart namelijk maandelijks op de kosten voor regenwater. Met een afsluiter bepaalt u zelf of u de waterleiding open of dicht zet en dus binnen gebruik wilt maken van het regenwater. Zo heeft u alle controle over het verbruik.

Wilt u ontdekken wat het kost om water te hergebruiken in huis? Kom dan met ons in contact én wij rekenen het binnen 7 werkdagen voor u uit. U ontvangt dan meer informatie over de opties en ontvangt tegelijkertijd een vrijblijvende offerte via de e-mail.

De voordelen van water hergebruiken in huis

Water hergebruiken in huis biedt u natuurlijk veel voordelen. Naast dat het u geld bespaard (want u bent minder afhankelijk van het waternet), helpt u ook de regio met het verminderen van wateroverlast. Wateroverlast is steeds vaker een groot probleem in veel gebieden in Nederland.

Met het oog op de toekomst is dit door slimme oplossingen (zoals een regenwateropslagtank) grotendeels te voorkomen. Daarnaast gebruikt u het regenwater zowel binnen- als buitenhuis. Onder andere voor het:

  • Het sproeien van de tuin/schoolplein/bedrijfstuin;
  • Het schoonmaken van uw auto (of bedrijfsauto’s);
  • Voor het spoelen van de toiletten;
  • Voor het laten draaien van de wasmachine(s).

Deze mogelijkheden zijn niet alleen ideaal voor woningeigenaren, maar ook voor zorginstellingen, scholen en bedrijven.

Ontdek precies wat het kost

Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het opslaan van regenwater voor uw situatie? Kom dan vrijblijvend met ons in contact om de kosten te achterhalen. De calculatie-afdeling van Allgroen bv staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00 uur voor u klaar om het uit te rekenen.

Laat hier uw gegevens achter om binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen. En ontdek of u ook binnenkort overschakelt op water hergebruiken in huis.