Water hergebruiken

Water hergebruiken? Dan kunt u op de goede service rekenen van Allgroen bv. Wij maken het namelijk mogelijk om water in en rondom uw woning, schoolgebouw of kantoorgebouw te hergebruiken. Ook voor binnen! Geniet van het opslaan en hergebruiken gratis regenwater voor het spoelen van het toilet, de wasmachine, voor het wassen van de (bedrijfs)auto’s en het sproeien van de tuin(en).

En bespaar aanzienlijk op de kosten voor water.

Allgroen bv helpt u bij het ingraven en het plaatsen van regenwatertanks (1500, 3000, 5000 of 7500 liter). Ook plaatsen we de benodigde filter- en pompsystemen. Zo maakt u optimaal gebruik van gefilterd regenwater.

Benieuwd naar de kosten? Kom dan met ons in contact via de website en vraag vrijblijvend een offerte op.

De voordelen van een regenwateropslagsysteem

Zoekt u naar nieuwe manieren om water te hergebruiken? Bij Allgroen bv bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u snel en eenvoudig water opslaat en hergebruikt in en rondom de woning. Daarbij wordt de tank volledig ingegraven en aangesloten op het leidingwerk. Met een speciale afsluiter kiest er vervolgens zelf voor wanneer u gebruik wil maken van het opgeslagen regenwater. Zo houdt u de volledige controle.

Het opslaan van regenwater biedt u veel voordelen. Niet alleen draagt u bij aan het verminderen van wateroverlast in de buurt, ook biedt het een gunstig financieel perspectief. Dat maakt het een slimme investering voor de toekomst.

Offerte opvragen voor water hergebruiken!

Wanneer u interesse heeft in het opvangen en hergebruiken van gratis water, kom dan vrijblijvend met ons in contact. Allgroen bv is een professioneel groen, grond en infrabedrijf met een breed werkgebied in heel Zuid-Holland. We beschikken daarnaast over de nodige certificeringen voor het uitvoeren van grote complexe en eenvoudige klussen. Denk aan de certificeringen op het gebied van ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat.

Wanneer u dit formulier op de website invult, sturen wij binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte toe via de e-mail. Zo heeft u snel de kosten inzichtelijk voor ‘water hergebruiken’.