Water opslaan in tuin

Water opslaan in tuin? Dan schiet Allgroen bv u graag te hulp. Door slim om te gaan met gratis regenwater, bespaart u aanzienlijk op uw waterrekening. Water is eenvoudig opnieuw te gebruiken in en rondom de woning, kantoorruimte of schoolgebouw. Allgroen bv plaatst daarvoor bijvoorbeeld een ondergrondse watertank (van 1500 liter, 3000, 5000 of 7500 liter) inclusief de juiste pomp- en filtersystemen. Daarnaast helpen wij u ook bij de aanleg van een vijver, wadi of regenton.

Gebruik het regenwater bijvoorbeeld voor de wasbeurt van uw auto, als toiletspoeling voor in de woning, voor de wasmachine of voor het sproeien in de tuin. Wilt u direct in contact komen voor het effectief opslaan van regenwater in uw tuin? Vul dit formulier in om binnen 7 werkdagen een uitgebreide mail te ontvangen met meer informatie over de mogelijkheden en onze tarieven.

Water opslaan in tuin: schakel een expert in!

Allgroen bv is een deskundige partner op het gebied van groen, grond en infra. En tevens verzorgen wij betrouwbare afwateringsoplossingen en wateropslagmethodes. Als organisatie zijn wij dan ook VCA en ISO-9001 gecertificeerd. Tevens zijn we ook in het bezit van een CO2-Bewustheidscertificaat. Zo bent u verzekerd van een goede dienstverlening.

Naast het plaatsen van een regenton, regenwateropslagtank en/of de juiste filter- en pompsystemen, sluiten we ook de leidingen aan op het huidige leidingwerk. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Ervaar ook de voordelen van het opslaan van regenwater en kom vrijblijvend met ons in contact via de website. Wij zijn van maandag tot vrijdag 08:30 – 17:00 bereikbaar om uw vragen en verzoeken te beantwoorden.

Nu een offerte aanvragen

Vraag nu meer informatie aan via de website. En laat hier uw gegevens achter om de totale kosten voor uw project inzichtelijk te maken. Wij sturen u dan binnen 7 werkdagen een persoonlijke offerte toe. Gewoon via de mail zodat u meteen de kosten bij de hand heeft.