Wateroverlast tuin

Heeft u ieder jaar weer te maken met wateroverlast tuin? En zoekt u een definitieve oplossing tegen het overtollige water? Allgroen bv helpt u snel verder met onder andere een goedwerkende drainagesysteem, waarbij regenwater snel afvloeit in de bodem. Ook met het laten plaatsen van putten, goten en leidingwerk helpen wij u snel verder.

Drainage is belangrijk zodat uw tuin niet onder water loopt. Het water zorgt niet alleen voor natte voeten, maar beschadigd in het bijzonder uw tegelwerk, meubelen, kabels en verzakt ook nog eens uw tuin. Wanneer u dus op zoek bent naar een passende oplossing, kijken de specialisten van Allgroen bv graag met u mee. Onze hoveniers, planners, grondwerkers en uitvoerders zorgen voor een gedegen plan om het water eens en voor altijd tegen te gaan. Zo loopt uw tuin niet meer onder water én geniet u van een mooie, verzorgde tuin.

Wenst u dat ook? En bent u nieuwsgierig naar de kosten van een dergelijk drainageproject? Kom dan in contact met Allgroen bv en vraag een gratis offerte op. Binnen 1 week heeft u de offerte per e-mail van ons ontvangen én weet u precies welke oplossingen geschikt zijn voor uw tuin.

Info & prijzen

Wateroverlast tuin voorkomen

Wanneer u nog niet te maken heeft met een groot waterprobleem in uw tuin is het alsnog handig om dit in de toekomst te voorkomen. Veel mensen willen een onderhoudsarme tuin en hebben als gevolg een tuin die voor meer dan 80% uit verharding bestaat. In deze gevallen is het juist handig om goed te kijken naar effectieve oplossingen om het water de baas te blijven. Helemaal nu er ook steeds meer regen in Nederland valt.

Wateroverlast voorkomen is ook belangrijk bij grote renovatieprojecten – bijvoorbeeld als u uw tuin volledig gaat vernieuwen. Wij denken graag met u mee en onderzoeken de beste wateroplossingen voor uw tuin. Bijvoorbeeld door het plaatsen van kleine oplossingen zoals goten, leidingwerk, drainage of putten. Eventueel kunt u ook een vijver overwegen. Overtollig regenwater vloeit af naar het laatste punt in uw tuin. Dat kan ook gewoon een andere waterpartij zijn zoals een vijver.

Wateroverlast tuin project opstarten. Gratis offerte

Wanneer u een wateroverlast tuin project bij Allgroen bv wilt opstarten, zijn we u graag van dienst. Geef uw verzoek via dit formulier aan ons door om binnen 1 week een gratis offerte van ons te ontvangen. Liever persoonlijk advies? Maak een afspraak met een medewerker om de maatregelen voor uw tuin inzichtelijk te maken.

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur