Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Wateroverlast

Ervaart u wateroverlast in of rondom uw terrein? Allgroen bv helpt particulieren, gemeentes, woningbouwverenigingen en diverse instellingen met goede drainage.

Wanneer u bijvoorbeeld een park of plantsoen beheert en er valt in een korte periode veel regen, dan zult u merken dat er veel water blijft staan. Overtollig water veroorzaakt overlast en schade aan uw voegwerk, straatwerk en leidingen. Dat is niet alleen vervelend voor uzelf, maar ook voor bezoekers en omwonenden. Laat Allgroen bv u dan ook te hulp schieten wanneer u kampt met hevige wateroverlast op uw terrein.

Wij zorgen voor effectieve wateroplossingen, zodat het regenwater snel kan afvloeien naar de bodem. Wanneer u graag advies inwint over welke oplossing voor uw terrein geschikt is, neemt u snel contact op met een medewerker door te mailen met info@allgroenbv.nl.

Heeft u interesse in een wateroplossing op maat én wenst u te achterhalen wat dat precies kost? Vul dan ons online offerte formulier in. Wij sturen u dan een offerte op maat toe, binnen 1 week. Bij Allgroen bv wordt u snel verder geholpen met uw wateroverlast probleem.

Wateroverlast

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Wateroverlast voorkomen én/of verhelpen

Allgroen bv zorgt ervoor dat er een goed drainagesysteem wordt ingebouwd op uw perceel, zodat overtollig regenwater snel wegvloeit in de bodem. Daar zijn natuurlijk verschillende manieren voor. Eén mogelijkheid is door bijvoorbeeld te letten op de manier waarop uw bestrating is aangelegd. Liggen de tegels te dicht op elkaar of zijn er goede voegen tussen de stoeptegels aangelegd? Extra voegen toevoegen, kan uw waterprobleem al verhelpen.

Anderzijds kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van puttengoten of horizontale/verticale drainage onder het wegdek of de tegels. Ook voor het plaatsen van meer groen kan een deel van het probleem oplossen. Belangrijk is het om tijdens de aanlegwerkzaamheden van uw project altijd te letten op een goede balans tussen groen en bestrating. Meestal wordt er bij de aanleg een verhouding van 2/3 groen en 1/3 bestrating gehanteerd.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Offerte op maat voor wateroverlast

Wilt u snel te weten komen wat de beste oplossing is bij wateroverlast in uw situatie? Vraag dan – geheel vrijblijvend – een offerte bij ons op. Wij zenden u dan een passende offerte met alle oplossingen uiteen gezet. U heeft snel inzicht in onder andere de materiaalkosten, arbeidskosten en de totaalprijs. Vul nu dit formulier in voor een prijsopgave op maat én kom in actie tegen wateroverlast op uw terrein.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.