Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Betonnen keerwanden

Betonnen keerwanden zijn ideaal voor het aantonen van niveauverschillen in de tuin of voor het realiseren van traptreden voor buiten. Beton is een prima materiaal om mee te werken, aangezien dit materiaal de levensduur van de keerwanden vergroot. Bovendien geeft beton ook een bepaalde sfeer, waar veel mensen juist voor kiezen.

Keerwanden van beton zijn in iedere tuin aan te leggen, maar ze komen ook voor in de openbare ruimte bijvoorbeeld in een plantsoen of in het park.

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze van Allgroen bv bij het plaatsen van nieuwe betonnen keerwanden? Vraag dan via deze weg dan meer informatie op.

Betonnen keerwanden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Voor deskundig groen, grond en infrawerk

Voor complexe en eenvoudige werkzaamheden op groen, grond en infragebied, rekent u op de professionele hulp van Allgroen bv. Dagelijks zijn er zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers.

Van de zakelijke markt (gemeentes, woningbouwverenigingen, ingenieursbureaus, bedrijven, scholen of zorginstellen) tot aan de particuliere markt.

Naast groenaanleg en onderhoud helpen we u ook bij straatwerk, grondwerk, wateropslag, leidingwerk en machineverhuur. En nog veel meer. Kijk voor een totaaloverzicht van onze dienstverlening eens op deze pagina van de website.

Betonnen keerwanden succesvol laten plaatsen

Wanneer u meer te weten wilt komen over het succesvol plaatsen van betonnen keerwanden, kom dan eens in contact met Allgroen bv. Wij plaatsen allerlei soorten keerwanden – van beton, hout of Cor Ten staal – in heel Zuid-Holland. Als organisatie zijn we ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Ook hebben we het CO2-Bewustheidscertificaat ontvangen, waarbij we dagelijks werken aan een lagere footprint. Zo garanderen wij dus een deskundig eindresultaat.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Betonnen keerwanden vrijblijvende offerte

Ook als u interesse heeft in een totaaloverzicht van de kosten, vult u dit formulier in op de website. Onze calculatie-afdeling rekent dan precies uit wat het kost om betonnen keerwanden bij u te laten plaatsen. Binnen 7 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende offerte. Wij hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.