Hoogteverschil tuin keerwand

Hoogteverschil tuin realiseren met een keerwand? Keerwanden zijn multifunctioneel in te zetten in uw tuin. Zo brengt u niveauverschillen in de tuin, maar zijn keerwanden ook te gebruiken om traptreden te maken, voor een zitkuil of om de vijverrand mee af te bakenen.

Omdat keerwanden er in allerlei soorten en maten zijn, kan het lastig zijn om de juiste te vinden. Allgroen bv helpt u bij het aankoopproces en koopt de materialen voordelig voor u in.

Onze hoveniers komen vervolgens bij u op locatie alle keerwanden professioneel plaatsen. Zo hoeft u zelf geen zwaar werk meer te verrichten. Bovendien voeren wij het werk dubbel zo snel uit én letten we op alle veiligheidsvoorschriften.

Wilt u meer te weten komen over hoe wij een hoogteverschil in de tuin met een keerwand realiseren? Vul dan dit online formulier in. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen meer informatie én meteen een vrijblijvende prijsopgave.

Gaat u voor hout, beton, cortenstaal of kunststof?

Kies voor keerwanden gemaakt van beton, hout, cortenstaal of kunststof. De vakbekwame hoveniers van Allgroen bv plaatsen de gewenste keerwanden in heel Zuid-Holland. Natuurlijk geheel op maat!

Wij zetten bijna op dagelijkse basis keerwanden in bij de uitvoering van onze projecten. Naast het plaatsen van keerwanden in particuliere tuinen, zijn wij ook actief voor ingenieursbureaus, waterschappen, gemeentes, woningbouwcorporaties en zorginstellingen.

Maar ook bedrijven en scholen weten ons te vinden bij het renoveren van de buitenruimtes.

Hoogteverschil tuin keerwand laten realiseren

Een leuke indeling van niveauverschillen in de tuin, die ook nog lang mee gaat. Dat is belangrijk bij de renovatie van uw tuin of buitenruimte. Ons team van meer dan 45 medewerkers adviseren u graag over ontwerp, aanleg, materiaalkeuzes, beplanting en prijzen.

Kom voor meer interesse dan ook in contact met een medewerker van Allgroen bv. Laat hier uw gegevens achter om meer informatie op te vragen en om een prijsopgave van ons te ontvangen.