Keermuur plaatsen

Bij een keermuur plaatsen komt veel vakkennis kijken. Wanneer u dus een keermuur succesvol wilt plaatsen, komt de hulp van een groen, grond en infrabedrijf goed van pas.

Allgroen bv is zo’n betrouwbare partner die u helpt bij het plaatsen van allerlei soorten keermuren. Van beton, cortenstaal of hout. Naast keermuren realiseren wij ook damwanden, duikers, schuttingen, overkappingen, zitkuilen, sierbestrating en nog veel meer.

Een keermuur wordt gebruikt om traptreden te maken, om een oever mee af te bakenen/te beschermen of om niveauverschillen in de tuin aan te duiden.

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een keermuur én wilt u ontdekken wat het kost om een keermuur te plaatsen? Kom dan snel in contact met Allgroen bv. Wij plaatsen allerlei soorten keermuren in Zuid-Holland.

Allgroen bv is uw betrouwbare groenpartner

Allgroen bv is graag uw betrouwbare groenpartner. Naast groenwerkzaamheden, zoals groenaanleg en deskundig onderhoud, voeren wij ook nog overige werkzaamheden uit op het gebied van grondwerk en infrawerk. Denk daarbij aan het uitgraven, transporteren en aanvoeren van grond, zand of funderingsmateriaal. Onder infrawerk vallen diensten zoals afwatering, drainage, straatwerk en het plaatsen van leidingen, riolering en/of kabelnetwerken.

Als organisatie investeren we ieder jaar in duurzame oplossingen die ons helpen bij het terugdringen van de CO2-uitstoot en/of energieverbruik. In 2020 hebben we de classicae niveau 4 van de CO2-Prestatieladder behaald, waarmee we officieel aantonen dat we structureel bezig zijn om de uitstoot als gevolg van de eigen bedrijfsvoering en de eigen projecten terug te dringen.

Ook hopen we zo het goede voorbeeld te geven aan onze partnerbedrijven in de regio.

Succesvol een keermuur plaatsen

Wilt u succesvol een keermuur plaatsen? Gewoon in de tuin of in de openbare ruimte?

Allgroen bv komt graag bij u langs in de provincie van Zuid-Holland om het project met u te bespreken.

Wilt u dat ook? Of meteen de kosten inzichtelijk maken?

Bel met een medewerker via 078 – 61 62 837 om een afspraak in te plannen of vraag via deze weg vrijblijvend een offerte bij ons aan.