Keerwand cortenstaal

Keerwand cortenstaal laten plaatsen door een expert? Allgroen bv helpt u bij het professioneel plaatsen van keerwanden.

Wanneer u kiest voor de stoere uitstraling van cortenstaal, krijgt uw tuin al gauw een moderne uitstraling. Cortenstaal is namelijk bruin, rood en/of roest gekleurd, en steekt lekker af van de groene planten in de tuin. Bovendien gaat het lang mee.

Cortenstalen keerwanden zijn te gebruiken om hoogteverschillen in de tuin te realiseren. Zo realiseert u al snel diverse leefgebieden in de tuin. Ook zijn keerwanden te gebruiken om traptreden te maken, voor zitkuilen en als muurtje of oeverbescherming. Kortom, ze zijn multifunctioneel!

Ook keerwanden van cortenstaal nodig? En wilt u het plaatsen uitbesteden aan een groot groen, grond en infrabedrijf zoals Allgroen bv? Wij komen u graag helpen in heel Zuid-Holland.

Kom voor een prijs op maat of een vrijblijvende afspraak via dit formulier op de website met ons in contact.

Gespecialiseerd in groen, grond en infrawerk!

Als aanbieder op het gebied van groen, grond en infrawerk maken we het mogelijk om naast keerwanden een totaaloplossing aan te bieden. Zo is het mogelijk om een deel van uw tuin, oprit, terrein of bedrijfsruimte in één keer te laten renoveren.

We kijken bij aanleg en ontwerp altijd naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wanneer u graag een moderne en strak eindresultaat wilt, geven materialen zoals cortenstaal, natuurlijk hout, groen gras en witte muren de gewenste uitstraling. Echter is cortenstaal ook zeker in zo’n 10 andere tuinstijlen te implementeren.

Naast groenaanleg en het renoveren van tuinen en terreinen, schakelt u ons in voor wateroplossingen, buitenverlichting, bestrating en sierbestrating, aanleg halfverharding, kabel- en leidingwerk en voor een beplantingsplan op maat. Zo is uw tuin of buitenruimte al gauw compleet.

Keerwand cortenstaal als onderdeel van een totaaloplossing

Eén of meerdere keerwanden gemaakt van cortenstaal nodig? Wij plaatsen alle keerwanden, volledig op maat. Ook als dit onderdeel is van een groter project.

Kom voor een prijsoverzicht van de kosten voor materialen, arbeidsuren en machinekosten eens met ons in contact via de website.

Wij rekenen dan precies uit wat uw project kost, wanneer u vertrouwt op de expertise van Allgroen bv. Uw offerte heeft u binnen 7 werkdagen gewoon binnen.