Keerwand tuin

Een keerwand tuin laten plaatsen door een professionele uitvoerder? Allgroen bv helpt zakelijke- en particuliere klanten zoals u bij het plaatsen van de beste keerwanden. Daarbij heeft u ruime keuze uit de beschikbare materialen.

Keerwanden van hout, beton, kunststof of cortenstaal zijn allemaal mogelijk. Elke materiaaloptie brengt namelijk een andere sfeer met zich mee.

Keerwanden zijn perfect om niveauverschillen te verduidelijken, om traptreden mee te maken of om de kades of vijveroevers mee te beschermen. Ook voor zitkuilen kunt u keerwanden gebruiken. Ze zijn multifunctioneel en geven een stoer effect in de tuin.

Wilt u keerwanden deskundig laten plaatsen in de tuin in Zuid-Holland? Allgroen bv komt graag bij u langs om de keerwanden op maat te plaatsen. Vraag vandaag via deze weg uw prijs op.

Van stoer tot natuurlijk

Veel mensen gebruiken keerwanden tuin voor functionele doeleindes. In het bijzonder om hoogteverschil te creëren. Zo kunt u de tuin opdelen in gebieden of leefruimtes.

Ook voor water oplossingen kunt u met verschillende niveauverschillen, het water naar het laagste punt geleiden. Daarom zijn keerwanden nog altijd onmisbaar in de tuin.

Nu hoeft uw tuin niet saai te ogen met keerwanden. Gebruik eens een opvallende roest-metalen kleur zoals bij de cortenstalen optie. Of ga voor hout wanneer u geniet van een natuurlijke uitstraling. Liever strak en modern? Dan zijn betonnen keerwanden ideaal.

Bij Allgroen bv kijken we altijd naar uw persoonlijke wensen voor de tuin. Zo stemmen we de materiaalopties volledig op uw wensen af.

Wij mogen volledig gecertificeerd uw keerwanden tuin plaatsen

Als groenuitvoerder zijn we als organisatie volledig gecertificeerd. We beschikken namelijk over de volgende certificeringen om ons werk uit te voeren: ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat.

Daarmee zijn we ook een duurzame groenpartner in Zuid-Holland. Met een kantoor in Dordrecht met meer dan 45 medewerkers tot een eigenmachinepark en een dochterbedrijf in de hoveniersbranche. Allgroen bv is een grootschalige speler voor het plaatsen van tuinelementen op maat.

Benieuwd geworden naar de totale kosten voor uw project? Laat het dan eens doorrekenen door onze calculatie-afdeling! Binnen 1 week ontvangt u dan een vrijblijvende prijsopgave voor het plaatsen van keerwanden in de tuin.