Keerwand betonblokken

Zoekt u naar keerwand betonblokken? En wilt u dit professioneel laten plaatsen door een vakkundige partij? Allgroen bv helpt u met veel plezier verder aan stevige keerwanden, gemaakt van beton. Plaats de keerwanden bijvoorbeeld om een zitkuil te maken, als traptrede, als oeverbescherming of om niveauverschil te maken in de tuin.

Betonblokken geven een stoere uitstraling en zijn in allerlei kleuren over te verven. Dat maakt keerwanden zeker een slimme investering in de tuin.

Allgroen bv koopt en plaatst de betonnen keerwanden geheel op maat in de tuin. Ook zakelijke aanbieders zijn soms gebaat bij keerwanden. Bijvoorbeeld om het buitenterrein mee op te knappen. Wilt u meer te weten komen? Kom dan eens met ons in contact via de website. Bekijk ook andere interessante onderwerpen.

Keerwand betonblokken voor een stoere uitstraling

Tover de uitstraling van uw tuin af door beton als materiaal toe te voegen. Keerwanden zijn onderdeel van uw tuin als u in het bijzonder niveauverschillen wilt maken. Naast beton leveren wij ook houten keerwanden, cortenstalen keerwanden en keerwanden gemaakt van kunststof. Zo heeft u volop keuze in de mogelijkheden.

Allgroen bv is als groen, grond en infrabedrijf actief in heel Zuid-Holland. Met een hoofkantoor, met aansluitend machinepark bieden wij een totaaloplossing aan in de tuin (zowel zakelijk als particulier). Als organisatie zijn we tot slot gecertificeerd op het gebied van de CO2-Prestatielader (niveau 4), VCA en ISO-9001.

Ontdek uw prijs voor het plaatsen van keerwanden

Natuurlijk komt iedere materiaalvorm met een ander prijskaartje. Wanneer u dus het totaaloverzicht van uw project wil bekijken, verzoeken wij u om eens in contact te komen. Onze hoveniers rekenen dan precies uit wat het kost om keerwanden betonblokken bij u in de tuin te plaatsen.

Binnen maar liefst 7 werkdagen ontvangt u een uitgebreide offerte, inclusief de kosten voor arbeid, inzet machines en materiaal. Zo bent u van alle gemakken voorzien bij het plaatsen van keerwanden in de tuin.