Aanleg speeltuin

Allgroen bv is specialist in groenvoorziening, bestrating en keuring. Graag helpen wij u bij de aanleg speeltuin. Al uw wensen en eisen op het gebied van de nieuwe speeltuin, voor bijvoorbeeld op een schoolplein, nemen wij graag met u door.

Wij hebben inmiddels al meer dan 39 jaar ervaring met de aanleg van speeltuinen, en kunnen u dus goed helpen bij het ontwerpen. Wij adviseren hierin over alle mogelijkheden zodat u straks 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Al onze medewerkers hebben een eigen specialisatie, waardoor we u van A tot Z kunnen helpen in het hele proces. We hebben ervaren calculatoren, maar uiteraard ook hoveniers, stratenmakers, uitvoerders, treeworkers en nog veel meer.

Aanleg speeltuin: wat zijn de mogelijkheden?

U kunt er uiteraard voor kiezen om een groot deel van uw speeltuin te bestraten, maar vaak kiezen onze afnemers voor een verhouding van 2/3 groen en 1/3 bestrating. Een voordeel van bestrating is dat het erg lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Een nieuwe trend op het gebied van speelplaats ontwerp en inrichting, is het creëren van zogeheten natuurtuinen. Op een relatief simpele manier komen uw leerlingen in contact met de natuur. Door bijvoorbeeld speelbosjes, losse boomstammen, een moestuin of ondiepe waterpartij in uw speeltuin te plaatsen, is er veel te zien en te beleven voor uw leerlingen. Vooral veel basisscholen omarmen deze trend.

Een voordeel van een groene speeltuin, is natuurlijk dat er veel te ontdekken is voor de kinderen. Daarnaast heeft het ook een praktisch voordeel. Veel groen zorgt voor een betere doorstroming van regenwater, waardoor er bijna nooit plassen zullen ontstaan.

Wat uw wensen ook zijn, Allgroen bv ondersteunt u met een gedegen en persoonlijk ontwerp. We kijken naar uw wensen en eisen en streven altijd naar een professioneel resultaat. Daarom kunt u altijd vertrouwen op de diensten van Allgroen bv.

Meer informatie?

Heeft u meer informatie nodig over de aanleg speeltuin, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de website. Onze medewerkers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn, zodat u goed geïnformeerd bent. Ook kunt u direct een offerte opvragen via de onderstaande knop.

Wij maken dan binnen een week een persoonlijke offerte, zodat u snel weet waar u qua prijs aan moet denken.