Bosspeeltuin

Wilt u graag een bosspeeltuin laten aanleggen, bijvoorbeeld op uw school? Allgroen bv staat graag voor u klaar om u daarbij te helpen. Wij zijn al meer dan 38 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van speeltuinen, dat doen we met ons ervaren en veelzijdige team. Onze 45 medewerkers, met allemaal hun eigen specialisatie, helpen u bij het ontwerpen van de bosspeeltuin. Vervolgens leggen wij deze uiteraard ook voor u aan, en nemen we ook het onderhouden en keuren voor onze rekening.

Kortom, Allgroen bv helpt u van A tot Z bij de aanleg van uw speeltuin. Een bosspeeltuin is een waardevolle investering, om kinderen meer bezig te laten zijn met de natuur. Ze kunnen spelen in een natuurlijke omgeving. Uiteraard vinden wij het ook heel belangrijk dat dit altijd op een veilige manier gebeurt. Wij zijn in het bezit van een VCA-certificaat en zijn daarnaast ook ISO 9001 gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij keuringen en onderhoud op de juiste manier uitvoeren en is uw veiligheid altijd gegarandeerd.

Wat zijn de mogelijkheden?

Uiteraard zijn er bij een bosspeeltuin oneindig veel mogelijkheden. Kiest u voor een stukje bestrating, waar plaatst u de verschillende speeltoestellen en hoe worden deze ingedeeld? Allemaal vraagstukken, waar we u graag bij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we er voor moeten zorgen dat u en de kinderen zo lang mogelijk plezier kunnen hebben van de speeltuin.

Graag gaan wij met u in gesprek om alles te bespreken. Zo kunnen wij uw wensen en eisen goed in kaart brengen en kunnen we zorgen voor een passende offerte op maat. Binnen een week kunnen wij deze offerte al aanleveren, u weet dus snel waar u aan toe bent.

Bosspeeltuin laten aanleggen door Allgroen bv

Wilt u graag meer informatie over het laten aanleggen van een bosspeeltuin voor Allgroen bv? Neem dan gerust contact met ons op en we geven u alle informatie die u nodig heeft. Onze enthousiaste medewerkers nemen u graag mee in alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook op de website direct een afspraak plannen, zodat we uitgebreid in gesprek kunnen gaan.

Heeft u liever direct inzicht in de prijzen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Via de onderstaande knop vraagt u een offerte op, die wij op maat voor u maken en binnen een week toesturen. Allgroen bv helpt u graag verder!