Groen plein

We merken het steeds vaker. En zien het ook veel vaker voorbijkomen. Een groen plein. In uw woonwijk, als speelplein of in een park. Het is goed ten behoeve van het welzijnsniveau van bewoners, het concentratievermogen en een groen plein heeft een positief effect naar de sociale vaardigheden van mensen. Kortom: groen is goed voor u. Waarom het dan niet op zoveel mogelijk plaatsen integreren? Voor scholen, gemeentes, bedrijven, utiliteit, aannemers en woningbouwvereniging zijn mogen we steeds vaker de handen uit de mouwen steken om een groen plein te realiseren.

Uiteraard realiseren wij dit ook graag voor u. Heeft u dus een groen plein in gedachten? Of wilt u een bestaande plek omtoveren tot groene oase? Allgroen bv helpt u snel op weg. Wij hebben de middelen én de mensen in huis om uw project naar volle tevredenheid uit te voeren.

Ik wil graag inzicht in de totale kosten

Liever vooraf inzicht in onze prijsvoering? Dat kan! Door ons online formulier in te vullen vraagt u op eenvoudige wijze een offerte op. Dat is handig en kan u helpen om voor ons te kiezen. Wij zijn transparant over onze prijzen en houden deze laag, o.a. door ons eigen machinepark! Dit stelt ons in staat om expliciet met onze eigen ingekochte machines te werken. Denk aan shovels, graafmachines, bosmaaiers en klein gereedschap. Maar ook aan veel grotere machines zoals vrachtwagens met laadkraan, kranen, maaiboten, tractoren en zelfs de eerste hybride vrachtwagen met autolaadkraan uit De Drechtsteden. Geniet daarom van ons aantrekkelijk geprijsde materieel, zodat u nooit teveel betaald! En vraag via onze website een vrijblijvende offerte op.

Een groen plein dankzij Allgroen bv

Allgroen bv is expert in groen, grond en infrawerk. Wij leggen naast (school) pleinen ook grondwerk en complex infrastructureel werk aan. Het ‘bouw klaar’ maken van grond, drainage en installatie van netwerken, leidingen, kabels en riolering. Kortom: u bent van alle gemakken voorzien bij ons veelzijdige bedrijf! Ontdek de mogelijkheden van een groen plein bij Allgroen bv.