Groene schoolpleinen

Zoekt u naar mogelijkheden voor groene schoolpleinen? Allgroen bv helpt diverse scholengemeenschappen in Zuid-Holland met renovatie, onderhoud en aanleg. Van het aanleggen van sierbestrating tot aan het plaatsen van groene elementen zoals bomen, (speel)bosjes, planten en grasveld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om ook verlichting aan te laten leggen.

Meer en meer wetenschappelijk onderzoek toont aan dat groen een positief effect heeft op leerlingen en kinderen. Uw schoolplein omtoveren tot groen speelgebied is een duurzaam idee, waar u zeker de vruchten van zult plukken. Wanneer u interesse heeft in de groene dienstverlening die wij u aanbieden, neem dan contact met ons op via de website. U weet dan precies waar u aan toe bent, u ontvangt dan namelijk een overzichtelijke prijsopgave op maat. Heeft u liever persoonlijk contact? Maak dan een afspraak met onze tuinontwerpers, uitvoerders of hoveniers!

Transformeer uw schoolplein tot groene oase

Ieder kind (jong of oud) geniet ervan om tijd door te brengen in de natuur. Het bevordert de natuurlijke nieuwsgierigheid en het inlevingsvermogen. Tevens bevordert het de concentratie en gemoedstoestand van mensen. Echter komen jonge kinderen steeds minder vaak zelf in contact met de natuur. Ze spelen minder vaak buiten en brengen hun tijd binnenshuis door. Als scholengemeenschap kunt u daar verandering in brengen. O.a. door de bestrating uit uw schoolplein te halen en hier alternatieve groene elementen aan toe te voegen.

Allgroen bv helpt u bij ontwerp en renovatie. Onze tuinontwerp adviseert u over de mogelijkheden en maakt een gepast ontwerp op basis van uw behoeften. Onze uitvoerders, hoveniers en boomverzorgers dragen zorg voor de uitvoering van het ontwerp. Voeg speelbosjes, moestuinen, diverse soorten planten, grasvelden en groene speelelementen toe aan het ontwerp voor een prachtig resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolplein? We helpen u op weg met grote of kleine aanpassingen.

Groene schoolpleinen: prijs op maat aanvragen

Via de website van Allgroen bv vraagt u vrijblijvend een prijs aan voor groene schoolpleinen. U zit nergens aan vast en kunt toch een goede overweging maken tussen de verschillende aanbieders. Wij bieden u een zeer professioneel resultaat, flexibele dienstverlening en aantrekkelijk geprijsde materieel en materialen. Wij hebben zelfs medewerkers in dienst die gediplomeerd zijn om de veiligheid van uw speelplein te waarborgen. Kortom: geniet van de expertise van ons veelzijdige bedrijf! Vraag via onderstaande knop een prijs aan op maat.